01-02-2019 HB-Café Delft: Workshop zelfvertrouwen en presenteren met flair

Op vrijdag 1 februari is er weer een HB-Café in Delft. Deze keer een workshop over zelfvertrouwen en presenteren met flair. Belinda Noorland begeleidt de avond.

Als je mooie ideeën en oplossingen hebt, is het belangrijk dat ze de aandacht krijgen die ze verdienen. En dat ze helder en met flair en zelfvertrouwen worden toegelicht. Maar voor veel mensen is spreken in het openbaar een flinke uitdaging, één die we liever uit de weg gaan. Terwijl een goede presentatie, betoog of speech je een hoop oplevert; je wordt gezien en gehoord én het geeft je zelfvertrouwen een boost. Hoe doe je dat, zelfverzekerd spreken in het openbaar? Door te werken aan je zelfvertrouwen en kennis op te doen over hoe je je boodschap goed voor het voetlicht krijgt.

Tijdens deze workshop vertelt Belinda Noorland hoe je meer zelfvertrouwen kunt opbouwen. Zij blogt, coacht en traint en haar expertise is zelfvertrouwen. Ook is ze al jaren lid van Toastmasters in Rotterdam. Toastmasters is een non-profit organisatie die wereldwijd actief is (in 141 landen, 357.000 leden) en met degelijk didactisch materiaal leden een zeker podium biedt om te oefenen met spreken in het openbaar. Kiemthin Tjong en Cecile Geuijen, beiden ook lid van Toastmasters, zullen een voorproefje geven van wat Toastmasters te bieden heeft. Kiemthin is in het dagelijks leven belegger bij een pensioenfonds en Cecile is wetenschapper.

Het hoofdthema van dit hb-café is zelfvertrouwen en een van de belangrijkste pijlers is zelfkennis. Wat kennis is voor macht is zelfkennis voor kracht. Wat zijn je sterke punten? Waar sta je voor, waar ga je voor? Aan het einde van de avond ben je geïnspireerd en heb je concrete handvatten om je zelfvertrouwen verder te ontwikkelen.

Een mooi passend citaat hierbij komt van Michelle Obama: “If there’s one thing I’ve learned in life, it’s the power of using your voice.”

Op 1 februari as. gaan de deuren van het HB-café om 18.30 open. Het inhoudelijke deel duurt van 19.00 tot 21.30 uur. Tot 23.00 uur kan men dan (eventueel onder het genot van een drankje) met elkaar napraten.

Locatie: Duurzaamheidscentrum De Papaver, Korftlaan 6, 2616 LJ Delft.

Vanuit Delft Station is de locatie bereikbaar met bus 61 of 64.
Parkeren is gratis.

De entreeprijs bedraagt, inclusief koffie en thee (vooraf), 17,50 euro per persoon.

Voor het aanmelden voor dit HB-Café is er een online formulier op: http://ihbv.nl/evenementen. Na aanmelding kun je online betalen via iDEAL. Als een HB-Café volgeboekt is, wordt het online formulier niet meer getoond. Je kunt je dan aanmelden voor de wachtlijst via dit formulier.