05-07-2018 HB-Café Deventer: Hoogbegaafd, meer dan een IQ!

Op donderdag 5 juli 2018 is er voor het eerst een HB-Café in Deventer. Dit keer is het thema: Hoogbegaafd, meer dan een IQ! Het HB-café is er voor iedereen die belangstelling heeft voor hoogbegaafdheid bij volwassenen. Het is een combinatie van café (gezelligheid) en een thema (informatief).

Deze eerste bijeenkomst in Deventer richt zich op volwassenen die – wellicht net – ontdekt hebben dat ze hoogbegaafd zijn of het vermoeden hebben dat ze dat zijn en daar meer over willen weten. Op deze avond deelt Noks Nauta, kenner van het eerste uur, de huidige kennis over hoogbegaafdheid bij volwassenen.

Hoe herken je hoogbegaafdheid? Gaat het om een hoog IQ of spelen er meer eigenschappen mee. Wat heb je eraan en wat kan je ermee? De nadruk ligt op zowel de kwaliteiten en talenten van hoogbegaafdheid, als veel voorkomende problemen in de werk en leeromgeving. Noks zal ook zorgen voor opdrachten die uitnodigen tot interactie met de andere aanwezigen.

Noks Nauta is arts, psycholoog en ere-bestuurslid van het Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen (IHBV), dat in 2010 werd opgericht. Zij houdt zich sinds 2000 bezig met hoogbegaafde volwassenen en schreef diverse boeken en artikelen.

Entree: € 17,50 per persoon, inclusief 2 maal koffie en/of thee. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. Er is ruimte voor maximaal 30 personen.
Zaal open: 19:00 uur. Aanvang programma 19:30 uur. Einde programma 21:45 uur.

Aanmelden:
Aanmelden voor dit HB-Café is noodzakelijk. Er is een online formulier op: http://ihbv.nl/evenementen. Na aanmelding kun je online betalen via iDEAL.

Indien de inschrijving vol is, is een wachtlijstformulier beschikbaar. Er wordt dan contact opgenomen indien er een plaats beschikbaar komt.

Locatie:
De Leeuwenkuil/Kunstcircuit, Keizerstraat 70, 7411 HH Deventer
De Leeuwenkuil bevindt zich schuin tegenover treinstation Deventer, op nog geen 5 minuten loopafstand, naast de Deventer Schouwburg en het Filmhuis de Keizer.

Parkeren centrum
Mensen die met de auto komen kunnen niet voor de deur parkeren. Dit kan wel in parkeergarage bij het station of in de centrumgarage achter de HEMA.