GEANNULEERD 19-03-2017 Tweede HB-Café Vlaanderen (Kortrijk): Floreren in je werk als hoogbegaafde

Helaas kan het HB-Café dat we aanstaande zondag (19 maart) in Kortrijk gepland hadden niet doorgaan.
Naar een nieuwe datum en mogelijk nieuwe locatie wordt gezocht. Wij zullen dat op de site plaatsen zodra het bekend is.

Tweede HB-Café Vlaanderen: Floreren in je werk als hoogbegaafde

In deze tijden waar burn-outs, bore-outs e.d.m. steeds meer mensen vellen, groeit de aandacht ook steeds meer voor hoe Hoogbegaafden met werk omgaan. Wat past er nou bij je? Hoe ga je om met je typische HB-kenmerken tijdens een sollicitatiegesprek, een gesprek met je baas, als zelfstandige? Gastspreker deze keer is Ann Van Riet van Althea training & coaching. Ann helpt slimme sensitieve ondernemers (en ondernemers in spe) om van hun missie een goed lopend bedrijf te maken en weet dus als geen ander wat hoogbegaafden nodig hebben om te floreren in hun job. Zij vat haar workshop als volgt samen: ‘Tijdens dit HB-café ontdek je wat nodig is om als hoogbegaafde volledig tot bloei te komen in de job die jou echt op het lijf geschreven is.’ Deze interactieve workshop bestaat uit een combinatie van theorie, oefeningen en zelfreflectie. Het is ook ons doel om tot ontmoeting te kunnen komen en samen over het thema te reflecteren. Op het einde is er gelegenheid voor vragen en ruimte voor ontmoeting en napraten. Bij het eerste HB-café in Gent waarbij het begrip Hoogbegaafdheid werd gekaderd, kwam ‘werk’ als duidelijk gewenst thema voor een volgende keer naar voor dus we hopen hiermee aan de verwachtingen te kunnen voldoen!

Wat zijn HB-cafés nou eigenlijk?
HB-Cafés bieden een combinatie van een informatieve bijeenkomst en een ontmoetingsplaats voor hoogbegaafde mensen en belangstellenden. Ze worden georganiseerd door het Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen (IHBV), dat als doel heeft het leefklimaat van hoogbegaafde volwassenen te verbeteren. Er zijn meerdere HB-cafés in Nederland, zoals in Arnhem, Delft, Zwolle, Utrecht, Eindhoven, Groningen en Haarlem. In Vlaanderen zullen we proberen regelmatig van locatie te wisselen zodat je de kans krijgt er in jouw omgeving één bij te wonen. Meer informatie over het IHBV en data van andere HB-Café’s zijn te vinden op www.ihbv.nl

Locatie: DE MAX – Stationsplein 6, 8500 Kortrijk, in het zaaltje achterin. Rechttegenover station.
Entree: € 15 per persoon. Consumpties zijn voor eigen rekening.
Maximum aantal deelnemers: 40
Je kan je aanmelden vanaf 10u. Aanvang programma 10u30. Einde programma 13u. Daarna gelegenheid tot napraten. De pauze zal afhankelijk zijn van de interactie met de deelnemers.

Aanmelding:
voor het aanmelden voor dit HB-Café is er een online formulier op: http://ihbv.nl/evenementen. Na aanmelding kun je direct online betalen via iDEAL/Bancontact-Mr Cash.

Als een HB-Café vol is, is inschrijven niet meer mogelijk. Wel is er een wachtlijstformulier waarmee je je kunt aanmelden. Er wordt dan contact opgenomen als er een plaats beschikbaar komt.

Graag tot ziens!

Onze werking is relatief nieuw. Vragen/opmerkingen/suggesties welkom bij [email protected]