19-05-2017 HB-Café Utrecht: De gevoelige kant van hoogbegaafdheid

Vrijdag 19 mei 2017 onderzoeken we in het HB-café Utrecht de gevoelige kant van hoogbegaafdheid. Hoogbegaafde en hooggevoelige mensen hebben veel overeenkomsten. Of hoort het een misschien zelfs bij het ander? Op deze interactieve avond bekijken we wat hooggevoeligheid inhoudt, in welke mate het verwant is aan hoogbegaafdheid en op welke manier jij deze kant van je hoogbegaafdheid ervaart.

Hoogbegaafdheid wordt in de maatschappelijke opinie direct gekoppeld aan cognitieve vaardigheden. De snelle, intense verwerking van informatie maakt hoogbegaafden echter ook gevoeliger dan de gemiddelde mensen. Inzicht in deze kant van hoogbegaafdheid geeft je de mogelijkheid om je gevoeligheid te ontwikkelen tot een kracht.

Dit HB-Café wordt georganiseerd en geleid door Gemma Geertshuis (coach bij De Blauwe Diamant) en Maïa van der Meer (coach bij Meer Coaching & Advies). Beide sprekers hebben zich gespecialiseerd in werken met hooggevoelige/hoogbegaafde personen en zijn ervaringsdeskundige.

Locatie: Zaalverhuur Se7en, Mariastraat 7 Utrecht (www.sevenutrecht.nl)
Datum: vrijdag 19 mei 2017
Aanvang: 19.30 uur (ontvangst vanaf 19.00 uur) tot 22.00 uur; daarna gelegenheid tot napraten.
Kosten: € 17,50 (inclusief koffie, thee, water. Overige consumpties voor eigen rekening)
Aanmelding: Aanmelden voor dit HB-Café kan via het online formulier op: http://ihbv.nl/evenementen. Na aanmelding kun je direct online betalen via iDEAL of Bancontact/Mister Cash.

Wanneer het maximum aantal deelnemers bereikt is, is inschrijving niet meer mogelijk. Wie dat wil, kan zich op de wachtlijst laten plaatsen door het daartoe bestemde formulier op de evenementenpagina in te vullen.
Alleen wachtlijstaanmeldingen die op deze wijze binnenkomen, worden in behandeling genomen. We nemen contact met je op wanneer er alsnog een plek beschikbaar komt.