22-06-2017 HB Ondernemers: Speed-dates met verdiepingsslag

Donderdag 22 juni start eindelijk hét vervolg op de Ondernemersdagen voor hoogbegaafden: Slim van Start, die werden georganiseerd vanuit het IHBV in samenwerking met Petra Jungblut. Het informatieve en prikkelende programma leverde veel positieve reacties op van de deelnemers. Een vijftal enthousiastelingen nam het initiatief om op deze dagen voort te bouwen. Bij ondernemen komt een heleboel kijken en zeker als hoogbegaafde heb je de nodige uitdagingen. Hierin kunnen we elkaar helpen, versterken en inspireren! Doe je mee?

(aangepaste tekst per 16-06-2017)

Elke twee maanden komt er een samen-werkmiddag, waarin we ons als HB ondernemers buigen over onze vraagstukken als het om ondernemen gaat. 22 Juni is dus de eerste van een lange reeks bijeenkomsten! Gedurende de middag plannen we veel ruimte om elkaar echt te ont-moeten – tijdens het programma, bij de lunch vooraf en bij de borrel achteraf.

Programma

Na het welkom springen we in het diepe met speeddaten. In 1 minuut vertel je: wie je bent, wat je doet en waarom. Daarna stel je een vraag waar je op dit moment mee zit en waarbij je denkt dat ons netwerk je kan helpen. De ander heeft vervolgens 2 minuten de tijd om zichzelf kort voor te stellen en naar beste kunnen die vraag te beantwoorden. Dan komen er nog enkele rondes……
Een kop koffie of thee met een koekje is daarna zeker op zijn plaats.
In een verdiepingsslag groeperen we ons rond verschillende tafels met de vragen waar veel belangstelling voor is. Samen met andere mensen ga je aan tafel in gesprek over het vraagstuk dat jullie interesse heeft. Dat kan jouw vraag zijn of die van een ander. We nemen hiervoor de tijd, maar is er nog ruimte, dan volgt er een aanvullende opdracht om feedback te geven/krijgen. Iets met een vuurtoren en meeuwen…

Elke bijeenkomst kijken we vanuit verschillende perspectieven en ieder met een andere achtergrond naar de vragen die ons bezig houden. We smeden zo ook nieuwe verbanden. En wij achten het niet onaannemelijk dat er mooie initiatieven gaan ontstaan! Schrijf je dus gauw in, want er is plek voor maximaal 30 personen!
Voor de volgende samen-werk middag kun je een onderwerp aandragen, dus heb jij een vraagstuk, waarmee we aan de slag kunnen en waar we samen iets aan hebben? Laat het aan de organisatie weten. We komen in ieder geval weer bijeen op 14 september en 16 november. Zet de data vast in je agenda. Uiteraard kun je ook terecht met vragen, ideeën en netwerk suggesties op onze facebook en linkedin pagina via https://www.facebook.com/groups/1783514361928371/ en https://www.linkedin.com/groups/13519768/

Algemene informatie

Locatie:The Colour Kitchen, Pr. Christinalaan 1, 3554 JL Utrecht Zuilen (http://zuilen.thecolourkitchen.com/)
Bereikbaarheid: goed bereikbaar met de auto. Er zijn voldoende parkeerplaatsen bij het gebouw en parkeren is gratis. Reizigers met het OV stappen uit in station Utrecht Zuilen. Er gaat elke 10 minuten een bus. De bus doet er 10 minuten over.

Datum: donderdag 22 juni 2017
Aanvang:13 uur met een broodjeslunch
Einde:het programma eindigt om 17 uur; de borrel is tot 18 uur
Kosten: € 49,= (het IHBV is vrijgesteld van BTW)
Inclusief koffie/ thee/water, lunch, borrelhapje. De drankjes en overige consumpties zijn voor eigen rekening.
Let op: in deze locatie kun je alleen betalen met contant geld; neem dus muntgeld mee.

Aanmelding: Aanmelden via het online formulier hieronder. Na aanmelding dien je direct online te betalen via iDEAL of Bancontact/Mister Cash. Je krijgt een e-mail als bevestiging die tevens als factuur dient.
Wanneer het maximum aantal deelnemers bereikt is, is inschrijving niet meer mogelijk.

Inschrijving niet mogelijk, evenement heeft reeds plaatsgevonden.