22-11-2019 HB-Café Delft: Vind de sleutels! Hoe ontsnap je als hoogbegaafde aan knellende situaties?

Op vrijdag 22 november 2019 vindt er opnieuw een HB-Café in Delft plaats. Het thema is: Vind de sleutels! Hoe ontsnap je als hoogbegaafde aan knellende situaties? Begeleiders zijn Joanne Spreij en Noks Nauta.

Wat ervaar jij als ‘knellende situaties’? Wat is ‘vastzitten’ voor jou? En wat heeft dat met jouw hoogbegaafdheid te maken? We onderzoeken deze vragen met elkaar.
We bespreken theoretische kanten, waarbij we vanuit verschillende invalshoeken kijken. En werken toe naar het vinden van effectieve oplossingsmogelijkheden uit complexe situaties. We doen dit aan de hand van een casus, liefst vanuit de deelnemers.
Met bijpassende ‘sleutels’ om uit knellende situaties te komen kunnen we onze gaven en talenten weer vrijlaten zodat ze kunnen bloeien.

Joanne Spreij was beeldend therapeut in de ggz en houdt zich thans bezig met de begeleiding van hoogbegaafden (vooral kinderen die vastlopen in het onderwijs) en is vrijwilliger bij HB-Café Delft.

Noks Nauta is arts (niet praktiserend), psycholoog en ere-bestuurslid van het IHBV. Zij houdt zich sinds 2000 bezig met hoogbegaafde volwassenen en schreef diverse boeken en artikelen.

Op 22 november a.s. gaan de deuren van het HB-café om 19.00 open. Het inhoudelijke deel duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Tot 23.00 uur kan men dan (eventueel onder het genot van een drankje) met elkaar napraten.

Locatie: Sociëteit Het Meisjeshuis, Oude Delft 112, 2611 CG, Delft
Het Meisjeshuis is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar en er is een ruime parkeergarage direct aan de overkant van de gracht (Phoenixgarage).

De entreeprijs bedraagt, inclusief koffie en thee (vooraf), 17,50 euro per persoon.

Voor het aanmelden voor dit HB-Café is er een online formulier op: https://ihbv.nl/evenementen. Na aanmelding kun je online betalen via iDEAL.

Als een HB-Café vol is, is inschrijven niet meer mogelijk. Wel is er een wachtlijstformulier waarmee mensen zich kunnen aanmelden. Er wordt dan contact opgenomen als er en plaats beschikbaar komt.