23-11-2018 HB-Café Utrecht: Inzicht in waarden bij belangrijke keuzes

Vrijdag 23 november 2018 gaat het HB-café Utrecht over waarden, morele ontwikkeling en keuzes maken. Veel hoogbegaafden hebben existentiële vragen. Vragen die gaan over het leven en de zin daarvan. Deze vragen kun je beter hanteren als je zicht hebt op de waarden die voor jou van belang zijn en hoe deze waarden meespelen bij belangrijke keuzes in je leven.

Tijdens dit HB-café gaan deelnemers op zoek naar hun persoonlijke waarden. Ze verkennen hoe ze de kwaliteit van belangrijke keuzes kunnen verbeteren. Theorie wordt afgewisseld met individuele werkvormen en uitwisseling met tafelgenoten.

Noks Nauta begeleidt deze avond. Noks is arts, psycholoog, medeoprichter van het IHBV en publiceert veel over hoogbegaafde volwassenen en senioren.

HB-Cafés bieden een combinatie van een informatieve bijeenkomst en een ontmoetingsplaats voor hoogbegaafde mensen en andere belangstellenden. Ze worden georganiseerd door het Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen (IHBV), dat als doel heeft het leefklimaat van hoogbegaafde volwassenen te verbeteren. Er zijn HB-Cafés in Arnhem, Delft,  Eindhoven, Enschede, Gorinchem, Groningen, Haarlem, Utrecht, Vlaanderen, Zuidwest Nederland (Breda), Deventer en Zwolle. Meer informatie over het IHBV en data van andere HB-Cafés zijn te vinden op www.ihbv.nl

Locatie: The Colour Kitchen, Oudegracht 214 , Utrecht (www.thecolourkitchen.com)
Datum: vrijdag 23 november 2018
Aanvang: 19.30 uur (ontvangst vanaf 19.00 uur) tot 22.00 uur; daarna gelegenheid tot napraten.
Kosten: € 17,50 (inclusief koffie, thee, water. Overige consumpties voor eigen rekening)

Aanmelden
Voor het aanmelden voor dit HB-Café is er een online formulier op: https://ihbv.nl/evenementen. Na aanmelding kun je direct online betalen via iDEAL of Bancontact/Mister Cash.

Indien een HB-café is volgeboekt, kun je jezelf plaatsen op de wachtlijst door dit formulier in te vullen. We nemen dan contact met je op wanneer er een plek beschikbaar komt. We nemen alleen wachtlijstmeldingen die op deze wijze aangeleverd worden in behandeling. Dit formulier is niet bedoeld om je aan te melden voor HB-Cafés waarvan de inschrijving nog niet geopend is.