24-05-2019 HB-Café Haarlem: Burn-out en Bore-out

Op vrijdag 24 mei is het volgende HB-Café in Haarlem. Deze avond zal Peter Overzier kennis delen over burn-out en bore-out.

Burn-out kent vrijwel iedereen wel, uit eigen ervaring of de omgeving. Maar niet iedereen is bekend met de bore-out, waarbij niet de overbelasting in het werk de oorzaak is maar juist het niet benutten van de mogelijkheden en kwaliteiten van de werknemer.
Sommige deskundigen denken dat een op de zeven werknemers last heeft van bore-out gerelateerde klachten. Belangrijk genoeg dus om er meer over te weten te komen.

Onderwerpen:
– Wat is een bore-out?
– Waarom komt een bore-out voor bij hoogbegaafden?
– Wat kun je doen om een bore-out te voorkomen?

Peter Overzier (1961) is opgeleid als Sociaal en Organisatie psycholoog en werkt in de GGZ. In zijn praktijk in Schiedam begeleidt hij hoogbegaafde volwassenen die willen leren omgaan met hun hoogbegaafdheid. Ook geeft hij meerdaagse cursussen en workshops over hoogbegaafdheid. Zie ook www.petercoachtslimmemensen.nl

Datum: vrijdag 24 mei 2019
Locatie: Vooges Centraal, Kennemerplein 6, 2011 MJ Haarlem (centrum).
Vooges Centraal is bij het station van Haarlem en is met het openbaar vervoer goed bereikbaar.
Kom je met de auto? Parkeren is onder andere mogelijk in Parkeergarage P1 Stationsplein Haarlem, Lange Herenstraat 11, 2011 LK Haarlem.

Aanvang: Zaal open 19:00 uur; aanvang programma 19:30 uur. Einde programma 22:00 uur; daarna gelegenheid tot napraten (tot 22:30 in de zaal of in het Vooges café).

Entree: De entreeprijs bedraagt € 17,50 per persoon (incl. koffie/thee). De overige consumpties dienen zelf te worden afgerekend.

Maximum aantal deelnemers: 35

Aanmelden: Inschrijven kan via: http://ihbv.nl/evenementen.

Volgeboekt? Wanneer een HB-Café is volgeboekt, is inschrijving niet meer mogelijk. Wie dat wil, kan zich op de wachtlijst laten plaatsen door het daartoe bestemde formulier op de evenementenpagina in te vullen. Alleen wachtlijstmeldingen die op deze wijze binnenkomen worden in behandeling genomen. We nemen contact met je op wanneer er een plek beschikbaar komt.