30-11-2018 HB-Café Delft: Van verveling naar verandering

Wat is saai? Wat is verveling? Wat heeft verveling met hoogbegaafdheid te maken? Is verveling hetzelfde als bore-out? Opnieuw een HB (hoogbegaafden)-café in Delft en wel op vrijdag 30 november te Delft in Duurzaamheidscentrum De Papaver. Inloop vanaf 18.30. Thema is “Van verveling naar verandering”. De avond wordt verzorgd door Anna Geburtig en Pauline Coret.

In dit HB-café wordt vanuit verschillende perspectieven naar verveling en bore-out gekeken en er worden verschillende theorieën besproken. Er is namelijk niet één juiste theorie en ervaringen van hoogbegaafden met situaties van verveling hebben overeenkomsten maar zijn ook individueel en afhankelijk van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld je karakter. Er zijn veel situaties waarin je verveling kunt ervaren. We zoomen vooral in op verveling op het werk en er worden uit het onderzoek ‘Werkbeleving onder hoogbegaafde werkenden’ resultaten over verveling op het werk gepresenteerd. Je gaat met je eigen ervaringen aan de slag en je kunt met je tafelgenoten ervaringen en tips uitwisselen als je dat wilt. We bespreken ook wat de kennis van KernTalenten kan bijdragen aan verandering. Doel van deze workshop is bewustwording die je misschien de vrijheid kan geven om van verveling tot verandering te komen.

Anna Geburtig is gecertificeerd KernTalentenanalist en NOBCO coach en werkt bij Stiching Galileo. Haar expertise is hoogbegaafdheid bij jongeren en volwassenen, levensparadoxen, stress/burn-out en bore-out en studiekeuzebegeleiding (zie ook http://www.stichtinggalileo.nl/).

Pauline Coret is gecertificeerd KernTalentenanalist en loopbaanprofessional bij KernKompas en coördinator HB-café Delft (zie ook https://www.kernkompas.nl/).

Op 30 november as. gaan de deuren van het HB-café om 18.30 open. Het inhoudelijke deel duurt van 19.00 tot 21.30 uur. Tot 23.00 uur kan men dan (eventueel onder het genot van een drankje) met elkaar napraten.

Locatie: Duurzaamheidscentrum De Papaver, Korftlaan 6, 2616 LJ Delft.

Vanuit Delft Station is de locatie bereikbaar met bus 61 of 64.
Parkeren is gratis.

De entreeprijs bedraagt, inclusief koffie en thee (vooraf), 17,50 euro per persoon.

Voor het aanmelden voor dit HB-Café is er een online formulier op: http://ihbv.nl/evenementen. Na aanmelding kun je online betalen via iDEAL. Als een HB-Café volgeboekt is, wordt het online formulier niet meer getoond. Je kunt je dan aanmelden voor de wachtlijst via dit formulier.