30-11-2018 HB-Café Zwolle: Communicatie voor hoogbegaafden

Op vrijdag 30 november organiseert Team Zwolle weer een HB-Café. Deze keer over Communicatie voor hoogbegaafden. Marga Spaanjaars verzorgt een speelse workshop.

Waarom is communiceren soms zo lastig, juist als je hoogbegaafd bent? Welke factoren spelen hierbij een rol? Hoe sluit je aan bij je omgeving als je anders denkt dan de meeste mensen om je heen? En wat helpt om je communicatie met anderen te verbeteren?

Op deze avond maken we op een speelse manier, via een heuse “communicatiequiz voor hoogbegaafden”, zichtbaar wat de specifieke valkuilen zijn als je als hoogbegaafde wilt communiceren met je omgeving. We koppelen dit onder andere aan theoretische achtergrond over hoogbegaafdheid en NLP, en bieden in deze interactieve workshop tot slot praktische handvatten om zelf mee aan de slag te gaan.

De inhoud van deze avond wordt verzorgd door Marga Spaanjaars, oprichter van HB-trainingen en Het kan anders – coaching. Marga is coach en verzorgt workshops en communicatietrainingen, gericht op hoogbegaafde en hooggevoelige volwassenen.

Locatie: De Enk (multifunctioneel centrum in de wijk Assendorp), Enkstraat 67, 8012 VA Zwolle.
De Enk bevindt zich op 10 minuten lopen vanaf NS-station Zwolle. Parkeren kan in de buurt. Betaald parkeren tot 20.00 uur.

Tijd: De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het inhoudelijke deel van de avond duurt van 19.30 – 22.00 uur, daarna is er nog gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.

Prijs: De entreeprijs bedraagt € 17,50 per persoon. Dit is inclusief 2 consumptiebonnen.
De overige consumpties dienen zelf te worden afgerekend.

Aanmelding: Voor het aanmelden voor dit HB-Café is er een online formulier op: http://ihbv.nl/evenementen.
Na aanmelding kun je online betalen via iDEAL/Bancontact-Mister Cash. Als een HB-Café volgeboekt is, wordt het online formulier niet meer getoond. Er is op dezelfde pagina een formulier beschikbaar om op de wachtlijst te worden geplaatst. We nemen dan contact met je op wanneer er een plaats beschikbaar komt.