Vacature: bestuurslid PR & Communicatie

De stichting IHBV is op zoek naar een nieuw bestuurslid PR & Communicatie.

Deze vacature is vervuld.

Als bestuurslid denk je met je collega bestuursleden mee over de organisatie en het beleid van het IHBV, maar schrik je ook niet terug voor een flinke portie operationele werkzaamheden.

De functie behelst deelname aan het bestuur van het IHBV, het van daaruit sturen van onze tweewekelijkse nieuwsbrief, het opzetten van het PR- en Communicatiebeleid en het aansturen van het team vrijwilligers dat hierbij een groot gedeelte van de uitvoering doet. Denk hierbij aan de website, Facebook, Linkedin, Twitter en de PR-campagnes voor de publicaties van het IHBV.

We verwachten dat deze functie 4-8 uur per week aan inspanning kosten voor (social) media activiteiten en/of incidentele inzet voor enkele weken voor campagnes rondom nieuwe publicaties. Denk eraan dat met deze inschatting al rekening gehouden is met jouw snelle geest!

Het betreft een onbezoldigde vrijwilligersfunctie. Onkosten worden wel vergoed.

Wat krijg je er voor terug: héél veel waardering, het gevoel bezig te zijn met heel zinvol werk, veel contacten met andere hoogbegaafden. Daarnaast draag je bij aan ons instituut en werk je samen met andere zeer bevlogen mensen.

Draag jij het IHBV een warm hart toe, en beschik jij over goede organiserende kwaliteiten en ken je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel?

Stuur je motivatie per e-mail met je CV naar: [email protected] Vermeld in de omschrijvingsregel “sollicitatie bestuurslid PR & Communicatie”.