Marketing vind je vervelend omdat je trucjes van anderen toepast die voor jou niet werken.
Bovendien denk jij anders: jouw focus ligt niet puur op omzetgroei of een groot bedrijf. Jij wilt je hele scala aan talenten en expertise inzetten, zodat je klanten floreren.
Omdat jij je klanten iets biedt dat anders is en veel beter werkt dan wat er al was. Dat vraagt ook om een andere manier van marketing doen.

Hoe deze ‘duurzame marketing’ anders is en wél voor jou werkt, leer je in deze interactieve, praktische workshop. Ontdek met welke elementen in jezelf en je bedrijf je makkelijker de leukste klanten krijgt.

Deze workshop is voor sneldenkende ondernemers die van hun bedrijf willen kunnen leven en nog geen prettige, werkende manier van continu klanten krijgen hebben gevonden.

Wilma Kaptein is marketingmentor voor uitvinders / uitvinder van de R.A.B.Ko.-formule / moeder van 3 / acrogym fan / buitenmens / doener met creatieve en analytische denkkracht / nerd met talenknobbel / gespecialiseerd in overtuigingskracht en (neuro)marketing. Wilma helpt duurzame ondernemers om continu leukste klanten te krijgen op een manier die bij hén past. Ze helpt hen om hun unieke kracht in te zetten in hun marketing, gebaseerd op data en kennis van het (onbewuste) brein.

Zo komen zij én hun klanten tot hun recht en daar wordt de wereld beter van ? Door duurzame marketing realiseren ze groei en verrassen ze zichzelf en hun klanten met hun resultaten. Meer over Wilma op https://wilmakaptein.nl

Voorbereiding
Voel van tevoren eens bij jezelf: Wat is jouw grootste uitdaging of frustratie in marketing?

Aantal deelnemers
Bij deze workshop is plek voor 30+ mensen.