Een nieuwe penningmeester

Per 11 november 2017 kent het stichtingsbestuur van het IHBV een uitbreiding: Bryant Heng is aangetreden als onze nieuwe penningmeester. Hij neemt het stokje over van algemeen bestuurslid Petra Heeren-Hoff, die deze functie ad interim vervulde.

Bryant Heng (1988) is jong sociaal ondernemer en woonachtig in Almere. Hij heeft een passie voor projecten die de mogelijkheden vergroten voor kwetsbare jongeren en heeft daarin zowel in Nederland als internationaal ervaring opgedaan. Momenteel is hij bezig om een kennisuitwisselings community op te bouwen bestaande uit organisaties die werken met kwetsbare jongeren in Nederland www.wellbeingnetworks.nl
Daarnaast is hij ook bestuurslid, penningmeester bij stichting UNOY, United Network for Young Peacebuilders in Den Haag. Hij heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit en heeft zijn Bachelor in International Business Administration en Master specialisaties in Strategic Management en Finance & Investments behaald aan de Erasmus Universiteit. Ook heeft hij Executive Education modules aan de Harvard Kennedy School gevolgd waaronder Non Profit Financial Stewardship. Zijn hobbies zijn reizen en jongerenwerk.

Op deze pagina vind je het voltallige bestuur van het IHBV