01-10-2021 Multi-ondernemen met focus

Door: Conrad van Pruijssen

Recentelijk ben ik gebeld door Ticia om weer eens even bij te praten. Waarbij zij vooral benieuwd was hoe het ging met mijn meest recente bedrijf te weten www.ubuntuwonen.nl. Ik gaf aan dat dit al weer oud nieuws was dat ik net 2 weken terug samen met Bas Ruijters en Maartje Koper een nieuw bedrijf had opgericht met de naam ‘Your Site Our Business’.

Dat was een mooi bruggetje naar waar zij het ook over wilde hebben: ‘Conrad, hoe doe jij dat toch dat multi-ondernemen’. In ons gesprek had ik een beetje uitgelegd hoe ik dat aanpakte. Niet wetende dat Ticia o.a. belde om te vragen of ik, als hoogbegaafde ondernemer, een keer een workshop wilde geven voor het IHBV. Je begrijpt waarschijnlijk al wel dat we het over het onderwerp snel eens waren. 😉 De titel ‘multi-ondernemen met focus’ duurde wat langer om te bedenken.

In de workshop ga ik niet alleen delen met jullie hoe ik dat multi-ondernemen met focus doe. Ik ga jullie ook laten ontdekken hoe je zelf meer focus kunt aanbrengen en toch veel meer initiatieven kunnen opstarten. Je gaat dus ervaren hoe gemakkelijk het is om sneller, efficiënter en met meer focus te werken.

Conrad van Pruijssen verzorgt de workshop. Hij is initiatiefnemer op vele gebieden maar altijd in sociale domeinen zoals: onderwijs, huisvestiging, zorg, gezondheid etc. Met zijn bedrijven probeert hij de wereld elke dag een beetje mooier te maken, niet voor zichzelf maar voor zijn medemens en dan vooral voor die mensen die verlangen naar een wereld waar iedereen gelijk is en waar we samen voor elkaar en de planeet zorgen en leven in vrijheid. Hij zal vast vertellen over zijn gedachtengoed met de naam ‘Reinvent Society’, zijn initiatieven vind je o.a. terug in zijn bedrijven als www.deondernemendeschool.nl en www.ubuntuwonen.nl en zijn allernieuwste aanwinst ‘Your Site, Our Business’. Daarnaast is hij ook nog een veel gevraagde spreker en auteur van het boek ‘De gelukkige leerkracht’ en ligt zijn tweede boek met de werktitel ‘Communiceren in de tussenruimte’ begin 2022 in de winkel.

Waar heeft hij dan gestudeerd? Hij noemt het zelf ‘the school of life’. Hij heeft een achtergrond in gedragswetenschappen maar is vooral een autodidact die door veel vallen en opstaan, wijs is geworden en deze wijsheden graag deelt via mooie verhalen en anekdotes.

De workshop is online, start  om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 15.00 uur. Zoals altijd is er ruim tijd om na te blijven praten.

Schrijf je in via onderstaand formulier. De kosten zijn altijd € 33,- per workshop.

Aanmeldformulier

Bedrijfsnaam*
Voornaam*
Verplicht veld
Achternaam*
Verplicht veld
E-Mail*:
Verplicht veld
Telefoonnummer:
Aantal deelnemers*:
Opmerkingen:
Indien je voor meer dan 1 deelnemer inschrijft, geef dan in dit opmerkingenveld naam en e-mailadres van de andere deelnemer(s) door.