08-01-2021 HB-Ondernemersdag

Naar totaaloverzicht HB-ondernemers

Hallo Slimme ondernemer!

Je kunt je weer inschrijven voor een hele dag vol netwerkmogelijkheden en 2 uitdagende workshops.
Het thema voor 8 januari is Succesvol ondernemen in crisistijd

Wat kun je verwachten?

Vanaf 10.00 uur in de ochtend en vanaf 13:30 in de middag kun je al -online- binnenlopen en TalentCaching spelen. Netwerken is als schatzoeken: de schat in de mensen zelf. Vind (sparrings)partners, klanten en vrienden in spe en ervaar ook het plezier in online netwerken!

Om 10.30 start de ochtendworkshop en om 14.00 uur start de middagworkshop. Workshops duren gemiddeld 1,5 uur. Elke workshop gaan we samen aan de slag en kun je leren van de workshophouder en de andere deelnemers in een zeer interactieve sessie, waarvan je de opgedane kennis meteen kunt toepassen in jouw onderneming.

Na de workshops gaan we ook weer een half uur volop netwerken om elkaar beter te leren kennen en de onderwerpen nog een slagje verder uit te diepen, gewoon omdat dat leuk is!

Ochtendprogramma: prijs € 33,-

10.00 Online inloop en Talent Caching
Ontdek het bijzondere aan de ander én aan jezelf. Wie heeft aanvullende talenten? Wie verrijkt jou? Ga mee op reis: pak je koffer, exploreer het netwerklandschap, ontdek hoge sferen en diepe lagen en duik samen virtueel de koffer in.

10.30 Ilse Reijgwart
Ondernemen in crisistijd
Ilse Reijgwart Er was eens… een bloeiend bedrijf: Wijkunnenmeer. Een eenmanszaak met wat personeel. Wijkunnenmeer helpt onderpresteerders weer te sprankelen, op school en thuis. De cliënten zijn creatief (hoog)begaafde scholieren.

Wijkunnenmeer werkt op het snijvlak van zorg en onderwijs. Ongeveer de helft van de omzet wordt gerealiseerd binnen de Jeugdzorg, de andere helft van de cliënten zijn particulieren. Maandelijks gaf Wijkunnenmeer een of meer groepstrainingen, die eigenlijk altijd vol zaten…

Toen kwam Corona en de hele particuliere markt stortte in. Ouders moesten zelf lesgeven, en niemand leek Wijkunnenmeer nog nodig te hebben. Wat doe je als de helft van de omzet opeens wegvalt en je bankrekening dramatische cijfers begint te vertonen? Natuurlijk ga je online….!

Ilse Reijgwart deelt het verhaal van Wijkunnenmeer in Coronatijd. Een verhaal waarin onlangs een mijlpaal is bereikt door de lancering van onlinepakketten voor leren leren – maar dat vooralsnog nog een open einde heeft.

12.30
en verdieping

Middagprogramma: prijs € 33,-

13.30 Online inloop en Talent Caching
Ontdek het bijzondere aan de ander én aan jezelf. Wie heeft aanvullende talenten? Wie verrijkt jou? Ga mee op reis: pak je koffer, exploreer het netwerklandschap, ontdek hoge sferen en diepe lagen en duik samen virtueel de koffer in.

14.00 Wilma Kaptein
Verkopen op een manier die bij jou past
Wilma Kaptein Buikpijn als je je potentiële klant belt. Hoog en snel gepraat als je je aanbod doet. Herken je dat?
Stel je voor dat je je authentieke zelf blijft als je je aanbod doet? Dat je energie krijgt van verkoopgesprekken?
Dat je vanuit je hart elke dag verkopen realiseert? Ook jij kan dat!
In deze workshop leert conversiespecialist Wilma Kaptein jou hoe je jouw aanbod zo doet dat het als de meest logische stap voelt voor jouw klant. Je leert hoe je mensen filtert en alleen met de leukste klanten in gesprek komt. Met Wilma Kaptein als coach hebben al veel duurzame ondernemers hun conversie verdubbeld en meer klanten gekregen. Wilma start vanuit data en baseert haar aanpak op overtuigingspsychologie.
15.30
en verdieping

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.