09-04-2021 HB-Ondernemersdag

Naar totaaloverzicht HB-ondernemers

Hallo Slimme ondernemer!

Je kunt je weer inschrijven voor een hele dag vol netwerkmogelijkheden en 2 uitdagende workshops.

Het thema voor 9 april is Plezier in ondernemen

Wat kun je verwachten?

Vanaf 10.00 uur in de ochtend en vanaf 13:30 in de middag kun je al -online- binnenlopen en TalentCaching spelen. Netwerken is als schatzoeken: de schat in de mensen zelf. Vind (sparrings)partners, klanten en vrienden in spe en ervaar ook het plezier in online netwerken!

Om 10.30 start de ochtendworkshop en om 14.00 uur start de middagworkshop. Workshops duren gemiddeld 1,5 uur. Elke workshop gaan we samen aan de slag en kun je leren van de workshophouder en de andere deelnemers in een zeer interactieve sessie, waarvan je de opgedane kennis meteen kunt toepassen in jouw onderneming.

Na de workshops gaan we ook weer een half uur volop netwerken om elkaar beter te leren kennen en de onderwerpen nog een slagje verder uit te diepen, gewoon omdat dat leuk is!

Prijs per workshop

€ 33,-

10.00 Online inloop en Talent Caching 13.30 Online inloop en Talent Caching
Ontdek het bijzondere aan de ander én aan jezelf. Wie heeft aanvullende talenten? Wie verrijkt jou? Ga mee op reis: pak je koffer, exploreer het netwerklandschap, ontdek hoge sferen en diepe lagen en duik samen virtueel de koffer in.
10.30 Bart Durand (Monsieur Bart)
Spelenderwijs uit je hoofd en in je ondernemerslijf
14.00 Femke Hovinga
Is dit het nou? Werkgeluk voor hoogbegaafde (toekomstig) ondernemers
Bart Durand (Monsieur Bart) In deze fysieke online workshop maken de deelnemers spelenderwijs verbinding met de intelligentie en creativiteit van hun lichaam. Door te spelen met beweging, verhalen, verbeelding en elkaar, ontstaat een nieuwe ervaring die een andere kijk, invalshoek op of beleving van zaken geeft. Met dit creatieve proces verkleint de scheiding tussen mind, body, heart en spirit. Uiteraard gaat de aandacht in deze workshop speciaal uit naar het verhaal van de ondernemer in jouw lichaam.
Deze workshop vindt zijn inspiratie in de praktijk van InterPlay (www.interplay.com/ ) en Embodied Learning en Monsieur Barts jarenlange ervaring met faciliteren, improvisatie theater en clownerie. De workshop is toegankelijk voor iedereen die nieuwsgierig is naar de wijsheid en creativiteit van haar of zijn lichaam. Wat heeft jouw lichaam te vertellen aan jou en een ander?
Het is een fysieke, actieve workshop, waarbij altijd de uitnodiging geldt om binnen je eigen grenzen te blijven. Dus… Maak de vloer maar vast vrij rondom de computer!
Femke Hovinga Geld verdienen moeten we (bijna) allemaal. Maar dat betekent niet altijd dat werk ook leuk is. Hoe kom je als hoogbegaafde goed tot je recht op je werk als (toekomstig) ondernemer en wat kun je zelf doen om je werkgeluk te bevorderen?
Tijdens deze sessie kijken we waar werkgeluk uit bestaat en krijg je tools om er zelf meer van te ervaren.
12.00
en verdieping
15.30
en verdieping

Aanmeldformulier

Bedrijfsnaam*
Voornaam*
Verplicht veld
Achternaam*
Verplicht veld
E-Mail*:
Verplicht veld
Telefoonnummer:
Workshop ochtend:
Workshop middag:
Opmerkingen: