09-07-2021 HB-Ondernemersdag: Duurzaamheid met een lach

Hallo Slimme ondernemer!

Op vrijdag 9 juli om 9.30 uur geeft Nicole Segers haar workshop Duurzaamheid met een lach.
De rest van de dag kun je onbegrensd netwerken met TalentCaching.

Wat kun je verwachten?
Vanaf 9.00 uur in de middag kun je al -online- binnenlopen. Om 9.30 start de workshop van Nicole Segers.

Naar totaaloverzicht HB-ondernemers

“De lach” is het medicijn voor chronische ernst. Daarnaast kun je met een lach immuniteit voor verandering doorbreken. De lach blijkt niet zo oppervlakkig als je op het eerste gezicht zou denken…
De transitie naar een duurzame samenleving kent vele uitdagingen. Naast technische uitdagingen en de problemen rondom geld, vormt immuniteit voor verandering wel de grootste belemmering. Deze transitie vraagt niet alleen oplossingen in termen van windmolens, zonnepanelen en minder vlees eten, maar vraagt om sociale innovatie.
Nicole neemt je mee in de formule HahaVLOT – we willen immers VLOTter door de transitie – in verschillende werkvormen. Iedereen draagt bij en we benaderen alles positief: achter elk oordeel ligt namelijk een prachtige behoefte en elk probleem maakt oplossingen rijker en meer gelaagd. Deze sessie staat garant voor humor, verwondering, verbinding, ontspanning en gepaste trots.
Resultaat?
Meer zin om samen het voortouw te nemen in de immense opgave die er ligt in deze tijden van klimaatverandering en de nodige sociale uitdagingen, op weg naar onze prachtige en ook duurzame samenleving.

 

Vanaf het einde van de workshop, om 13.00 uur, is er volop de tijd om te netwerken om elkaar beter te leren kennen en de onderwerpen nog een slagje verder uit te diepen. De bijeenkomst blijft open en netwerken wordt met TalentCaching gefaciliteerd!

Schrijf je in via onderstaand formulier. De kosten zijn altijd € 33,- per workshop.

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.