11-06-2021 HB-Ondernemersdag

Naar totaaloverzicht HB-ondernemers

Hallo Slimme ondernemer!

Je kunt je weer inschrijven voor een hele dag vol netwerkmogelijkheden en 2 uitdagende workshops.

Het thema voor 11 juni is Ruimte voor innovatie

Wat kun je verwachten?

Vanaf 10.00 uur in de ochtend en vanaf 13:30 in de middag kun je al -online- binnenlopen en TalentCaching spelen. Netwerken is als schatzoeken: de schat in de mensen zelf. Vind (sparrings)partners, klanten en vrienden in spe en ervaar ook het plezier in online netwerken!

Om 10.30 start de ochtendworkshop en om 14.00 uur start de middagworkshop. Workshops duren gemiddeld 1,5 uur. Elke workshop gaan we samen aan de slag en kun je leren van de workshophouder en de andere deelnemers in een zeer interactieve sessie, waarvan je de opgedane kennis meteen kunt toepassen in jouw onderneming.

Na de workshops gaan we ook weer een half uur volop netwerken om elkaar beter te leren kennen en de onderwerpen nog een slagje verder uit te diepen, gewoon omdat dat leuk is!

Prijs per workshop

€ 33,-

10.00 Online inloop en Talent Caching 13.30 Online inloop en Talent Caching
Ontdek het bijzondere aan de ander én aan jezelf. Wie heeft aanvullende talenten? Wie verrijkt jou? Ga mee op reis: pak je koffer, exploreer het netwerklandschap, ontdek hoge sferen en diepe lagen en duik samen virtueel de koffer in.
10.30 Nick Grooff
HB en innoveren: wat is jouw innovatieprofiel?
14.00 Nicole Segers
Duurzaamheid met een lach
Nick Grooff Nick deed onderzoek naar de persoonlijke factoren die innovatie stimuleren en hoe die samenhangen met hoogbegaafdheid.
Zes hoogbegaafden en hun naaste collega’s spraken over innovatief werkgedrag, persoonlijke kenmerken, de werkomgeving en de mate waarin deze factoren elkaar beïnvloeden. In deze workshop deelt hij hun verhalen.
Vervolgens onderzoek je jouw eigen innovatietalent. Er is veel ruimte voor uitwisseling en netwerken.
Nicole Segers
12.00
en verdieping
15.30
en verdieping

Aanmeldformulier

Bedrijfsnaam*
Voornaam*
Verplicht veld
Achternaam*
Verplicht veld
E-Mail*:
Verplicht veld
Telefoonnummer:
Workshop ochtend:
Workshop middag:
Opmerkingen: