11-12-2020 HB-Ondernemersdag

Naar totaaloverzicht HB-ondernemers

Hallo Slimme ondernemer!

Je kunt je weer inschrijven voor een hele dag vol netwerkmogelijkheden en 2 uitdagende workshops.
Het thema voor 11 december is Met lach en ziel.

Wat kun je verwachten?

Vanaf 10.00 uur in de ochtend en vanaf 13:30 in de middag kun je al -online- binnenlopen en TalentCaching spelen. Netwerken is als schatzoeken: de schat in de mensen zelf. Vind (sparrings)partners, klanten en vrienden in spe en ervaar ook het plezier in online netwerken!

Om 10.30 start de ochtendworkshop en om 14.00 uur start de middagworkshop. Workshops duren gemiddeld 1,5 uur. Elke workshop gaan we samen aan de slag en kun je leren van de workshophouder en de andere deelnemers in een zeer interactieve sessie, waarvan je de opgedane kennis meteen kunt toepassen in jouw onderneming.

Na de workshops gaan we ook weer een half uur volop netwerken om elkaar beter te leren kennen en de onderwerpen nog een slagje verder uit te diepen, gewoon omdat dat leuk is!

Prijs per workshop

€ 33,-

10.00 Online inloop en Talent Caching 13.30 Online inloop en Talent Caching
Ontdek het bijzondere aan de ander én aan jezelf. Wie heeft aanvullende talenten? Wie verrijkt jou? Ga mee op reis: pak je koffer, exploreer het netwerklandschap, ontdek hoge sferen en diepe lagen en duik samen virtueel de koffer in.
10.30 Petra Jungblut
Spiritualiteit en ondernemen
14.00 Marleen Bekker
Ondernemen en humor.
Petra Jungblut Heb jij ook het gevoel dat je niet alles van jezelf laat zien in je ondernemerschap? Dat er meer is dat aandacht verdient?
Spiritualiteit krijgt een steeds grotere rol in het bedrijfsleven (er is in toenemende mate aandacht voor zaken als Theory U en opstellingen). Een nieuw bewustzijn, verandering, transitie… Het begint heel zacht. Naast intelligentie, meer luisteren, zien, voelen en onze intuïtie en wijsheid gebruiken dus.
Als heldere proces facilitator, change consultant en coach, werkt Petra Jungblut vanuit heelheid (wholeness, een begrip uit Reinventing organisations van Frederic Laloux). Ze neemt ons mee in een zoektocht naar binnen. We zijn een multidimensionaal wezen en gaan op zoek naar dat wat we extra mogen inzetten om de wereld nóg een beetje mooier te maken. Welke talenten houd jij nog verborgen?
Marleen Bekker Na uitgebreid onderzoek is gebleken dat HB-ers toch ook over de vaardigheid humor beschikken. Ondanks hun krankzinnige intelligentie en andere nutteloze ‘kwaliteiten’, zijn ze in staat tot (zelf-)relativering. Ook is gebleken dat er een schreeuwende behoefte is aan het ontwikkelen van en flink uitleven van deze vaardigheid. Dat kan tijdens de HB ondernemersweek!
Marleen Bekker geeft de workshop ‘Humor. Voor dappere HB-ers’. Hoewel niet officieel gediagnosticeerd als humoristisch HB-er – ze was bang te zakken voor de HQ-test (=humorquotiënt) – heeft ze toch het lef om te denken dat ze jou iets kan leren over humor. Wat het is, humor. Hoe het werkt, bij jou en in ondernemen. Maar vooral: hoe je het zelf kunt toepassen in je ondernemende leven. In blogs, video’s en presentaties.
Bereid je voor op een energieke en interactieve workshop, we gaan lekker aan de bak! Oh ja: je hoeft niets te kunnen voor deze workshop.
Jezelf zijn is meer dan genoeg.
12.00
en verdieping
15.30
en verdieping

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.