12-02-2021 HB-Ondernemersdag

Naar totaaloverzicht HB-ondernemers

Hallo Slimme ondernemer!

Je kunt je weer inschrijven voor een hele dag vol netwerkmogelijkheden en 2 uitdagende workshops.
Het thema voor 12 februari is Slim van Start.

Wat kun je verwachten?

Vanaf 10.00 uur in de ochtend en vanaf 13:30 in de middag kun je al -online- binnenlopen en TalentCaching spelen. Netwerken is als schatzoeken: de schat in de mensen zelf. Vind (sparrings)partners, klanten en vrienden in spe en ervaar ook het plezier in online netwerken!

Om 10.30 start de ochtendworkshop en om 14.00 uur start de middagworkshop. Workshops duren gemiddeld 1,5 uur. Elke workshop gaan we samen aan de slag en kun je leren van de workshophouder en de andere deelnemers in een zeer interactieve sessie, waarvan je de opgedane kennis meteen kunt toepassen in jouw onderneming.

Na de workshops gaan we ook weer een half uur volop netwerken om elkaar beter te leren kennen en de onderwerpen nog een slagje verder uit te diepen, gewoon omdat dat leuk is!

Ochtendprogramma: prijs € 33,-

10.00 Online inloop en Talent Caching
Ontdek het bijzondere aan de ander én aan jezelf. Wie heeft aanvullende talenten? Wie verrijkt jou? Ga mee op reis: pak je koffer, exploreer het netwerklandschap, ontdek hoge sferen en diepe lagen en duik samen virtueel de koffer in.

10.30 Elisabeth Griffioen
Videomarketing – zo werkt het ook voor jou
Elisabeth Griffioen Videomarketing werkt voor mij en het werkt ook voor jou. De Videovakvrouw kent de weg en helpt jóu op weg met de online workshop waarin je leert wat nu precies die kracht van video is, hoe je die in kunt zetten voor je bedrijf en hoe je zorgt dat je dan ook goed in beeld bent, of je nu een video opneemt of online vergadert.
Ook krijg je inspiratie voor heel veel nieuwe video’s en uitleg over welke spullen je nodig hebt. Niet alles is even effectief en handig. Wie aanwezig is bij deze training krijgt ook de Videovakvrouw Shoplijst, een pdf met links naar de handigste spullen en software voor de beste video’s voor je bedrijf.
12.00
en verdieping

Middagprogramma: prijs € 33,-

13.30 Online inloop en Talent Caching
Ontdek het bijzondere aan de ander én aan jezelf. Wie heeft aanvullende talenten? Wie verrijkt jou? Ga mee op reis: pak je koffer, exploreer het netwerklandschap, ontdek hoge sferen en diepe lagen en duik samen virtueel de koffer in.

14.00 Hetty Knottenbeld
Je bent elke euro waard
Hetty Knottenbeld Hoe bepaal je een prijs zonder uurtarief in een markt waarin zowel jij als opdrachtgevers dat gewend zijn? En wat is nu eigenlijk een gezonde winstmarge als productverkoper, als je jezelf niet over de kop wilt werken? Hoe zit het als je zelf het product maakt en doorverkoopt aan een verkooppunt? En hoe zit het met producten die je zelf inkoopt om door te verkopen?
Kortom: welk bedrag koppel je aan je dienst of product?
Hetty Knottenbeld van Helder Begin helpt je een helder en overzichtelijk aanbod van diensten en/of producten samenstellen met bijbehorende prijzen en winstmarges. Zodat je met meer vertrouwen aan je doelgroep kunt laten weten wat je waard bent, zonder dat je jezelf tekort doet.
15.30
en verdieping

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.