12-03-2021 HB-Ondernemersdag

Naar totaaloverzicht HB-ondernemers

Hallo Slimme ondernemer!

Je kunt je weer inschrijven voor een hele dag vol netwerkmogelijkheden en 2 uitdagende workshops.

Het thema voor 12 maart is Eigenwijs en toch samenwerken

Wat kun je verwachten?

Vanaf 10.00 uur in de ochtend en vanaf 13:30 in de middag kun je al -online- binnenlopen en TalentCaching spelen. Netwerken is als schatzoeken: de schat in de mensen zelf. Vind (sparrings)partners, klanten en vrienden in spe en ervaar ook het plezier in online netwerken!

Om 10.30 start de ochtendworkshop en om 14.00 uur start de middagworkshop. Workshops duren gemiddeld 1,5 uur. Elke workshop gaan we samen aan de slag en kun je leren van de workshophouder en de andere deelnemers in een zeer interactieve sessie, waarvan je de opgedane kennis meteen kunt toepassen in jouw onderneming.

Na de workshops gaan we ook weer een half uur volop netwerken om elkaar beter te leren kennen en de onderwerpen nog een slagje verder uit te diepen, gewoon omdat dat leuk is!

Prijs per workshop

€ 33,-

10.00 Online inloop en Talent Caching 13.30 Online inloop en Talent Caching
Ontdek het bijzondere aan de ander én aan jezelf. Wie heeft aanvullende talenten? Wie verrijkt jou? Ga mee op reis: pak je koffer, exploreer het netwerklandschap, ontdek hoge sferen en diepe lagen en duik samen virtueel de koffer in.
10.30 Martin van Elmpt
Leiding nemen en leiding geven
14.00 Sonsoles Alonso
Inhuren, aansturen en samenwerken als een eigenwijze artiest
Martin van Elmpt In deze workshop gaat Martin in op hoe je leiding kan nemen in je eigen situatie en leiding geven aan de mensen om je heen. HB-ers zien verder, dieper en sneller, zijn empathisch, loyaal, creatief en visionair, noem het allemaal maar op. Vaak zijn we niet goed in onze communicatie, en heerst er veel onbegrip over en weer. In deze workshop bespreken we allereerst (kort) wat deze unieke kwaliteiten zijn en hoe je die bij jezelf herkent.
Met deze kennis op zak kunnen we nu stappen nemen om de leiding te nemen in onze situatie. Hoe communiceer je wel effectief, wat zijn de valkuilen, hoe ga je met je HB zijn op de werkvloer om, vertel je dat je HB bent, en aan wie? De laatste stap is om leiding te geven aan de mensen om je heen, collega’s, vrienden, klanten, jouw managers of, als je er zelf één bent, jouw team.
Ook hier zal Martin door voorbeelden en oefeningen de onderwerpen introduceren, waarbij Martin in break-outs de deelnemers vooral ook tot hun eigen inzichten en mogelijkheden wil laten komen.
De afsluitende vraag en discussie die op verschillende niveaus gesteld en bediscussieerd kan worden is: Is 2020 het jaar dat alles anders was, of is 2020 het jaar dat alles werd?
Sonsoles Alonso Altijd al willen weten wie je moet inhuren voor je startup, corporate project of initiatief? En hoe jij zowel HB- als niet HB-personeel zou moeten aansturen? Om maar te zwijgen over effectieve samenwerking. Een goede samenwerking is zo’n uitdaging, hoe doe je dat in vredesnaam?
Tijdens de lezing “Inhuren, Aansturen en Samenwerken als een Eigenwijze Artiest” zal Sonsoles jou een no-nonsense systeem leren om als leider of initiatiefnemer je werk effectief te kunnen delegeren of je nou de voorzitter van een kleine stichting bent, een entrepreneur met een team of een wat grotere baas. Sonsoles leer je hoe je ontzorgd kan worden zodat jij je op relevante zaken kan focussen zoals strategieën bedenken, relaties opbouwen en businessontwikkeling. Sonsoles combineert hierbij haar ervaring van 17 jaar als artiest en producente van internationale projecten en de laatste ontwikkelingen rondom systeemdenken en machtsgebruik.
12.00
en verdieping
15.30
en verdieping

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.