13-11-2020 HB-ondernemersdag

Naar totaaloverzicht HB-ondernemers

Hallo Slimme ondernemer!
Je kunt je weer inschrijven voor een hele dag vol netwerkmogelijkheden en 2 uitdagende workshops.
Het thema voor 13 november is Stilstaan om te versnellen.

Wat kun je verwachten?

Vanaf 10.00 uur in de ochtend en vanaf 13:30 in de middag kun je al -online- binnenlopen en TalentCaching spelen. Netwerken is als schatzoeken: de schat in de mensen zelf. Vind (sparrings)partners, klanten en vrienden in spe en ervaar ook het plezier in online netwerken!

Om 10.30 start de ochtendworkshop en om 14.00 uur start de middagworkshop. Workshops duren gemiddeld 1,5 uur. Elke workshop gaan we samen aan de slag en kun je leren van de workshophouder en de andere deelnemers in een zeer interactieve sessie, waarvan je de opgedane kennis meteen kunt toepassen in jouw onderneming.

Na de workshops gaan we ook weer een half uur volop netwerken om elkaar beter te leren kennen en de onderwerpen nog een slagje verder uit te diepen, gewoon omdat dat leuk is!

Prijs per workshop

€ 33,-

10.00 Online inloop en Talent Caching 13.30 Online inloop en Talent Caching
Ontdek het bijzondere aan de ander én aan jezelf. Wie heeft aanvullende talenten? Wie verrijkt jou? Ga mee op reis: pak je koffer, exploreer het netwerklandschap, ontdek hoge sferen en diepe lagen en duik samen virtueel de koffer in.
10.30 Martin van Elmpt
Van lanterfanten tot flierefluiten
14.00 Daisy Sanches
De kunst van het kiezen
Martin van Elmpt Van lanterfanten tot flierefluiten is een workshop over rust en ruimte in je hoofd. In deze praktische workshop gaat Martin in op hoe de waan van de dag ons regeert en hoe belangrijk het is, vooral voor HB-ers, om rust en ruimte te vinden. Wat kost je energie, en waar haal je juist energie vandaan? Waar is jouw balans in het onder- en overprikkeld zijn? Wat zijn de unieke uitdagingen en ook mogelijkheden van HB-ers? En vooral, hoe gaan we daar mee om?
Martin bespreekt vervolgens het belang van lanterfanten, en, als je gevorderd bent, het flierefluiten. Om met rust en ruimte in je hoofd te kunnen werken en leven, zodat jouw potentieel veel beter uit de verf komt, ook in deze vreemde tijden. Wie durft?
De onderwerpen worden besproken met korte oefeningen en voorbeelden, en er zal in deze workshop veel ruimte zijn om dit in break-out groepjes te bespreken, juist omdat iedereen hier zo uniek in is.
Daisy Sanches Voor hoogbegaafden blijkt niet-kunnen-kiezen regelmatig een struikelblok. Hoe maak je de voor jou juiste keuze? Wat is de kunst van kiezen? Is er een manier waarop je weloverwogen en stressvrij kunt kiezen voor het pad dat je bewandelt als zelfstandige? Ja, het kan veel lichter en leuker dan je waarschijnlijk gewend bent.
In deze workshop kijken we naar wat kiezen voor jou betekent. Onderzoek welke kenmerken van hoogbegaafdheid invloed hebben op jouw relatie met kiezen. Neem je keuzegedrag onder de loep; stap je in de genoemde valkuilen of pas je de methodes toe die in deze workshop aan bod komen? Ontdek wat je kunt doen om te ervaren dat het maken van keuzes leuk en bevrijdend kan zijn en het je helemaal geen stress hoeft op te leveren of je hoeft te blokkeren. Leer wat jou kan helpen om krachtige en doorleefde keuzes te maken die goed zullen zijn voor jou en je bedrijf. Meestal worden er ter plekke een aantal prachtige beslissingen genomen. Je zult niet de eerste zijn die met een kakelverse keuze de workshop verlaat!
12.00
en verdieping
15.30
en verdieping

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.