14-05-2021 HB-Ondernemersdag

Naar totaaloverzicht HB-ondernemers

Hallo Slimme ondernemer!

Je kunt je weer inschrijven voor een hele dag vol netwerkmogelijkheden en 2 uitdagende workshops.

Het thema voor 14 mei is Geprikkeld ondernemen.

Wat kun je verwachten?

Vanaf 10.00 uur in de ochtend en vanaf 13:30 in de middag kun je al -online- binnenlopen en TalentCaching spelen. Netwerken is als schatzoeken: de schat in de mensen zelf. Vind (sparrings)partners, klanten en vrienden in spe en ervaar ook het plezier in online netwerken!

Om 10.30 start de ochtendworkshop en om 14.00 uur start de middagworkshop. Workshops duren gemiddeld 1,5 uur. Elke workshop gaan we samen aan de slag en kun je leren van de workshophouder en de andere deelnemers in een zeer interactieve sessie, waarvan je de opgedane kennis meteen kunt toepassen in jouw onderneming.

Na de workshops gaan we ook weer een half uur volop netwerken om elkaar beter te leren kennen en de onderwerpen nog een slagje verder uit te diepen, gewoon omdat dat leuk is!

Prijs per workshop

€ 33,-

10.00 Online inloop en Talent Caching 13.30 Online inloop en Talent Caching
Ontdek het bijzondere aan de ander én aan jezelf. Wie heeft aanvullende talenten? Wie verrijkt jou? Ga mee op reis: pak je koffer, exploreer het netwerklandschap, ontdek hoge sferen en diepe lagen en duik samen virtueel de koffer in.
10.30 Bas Mennink
Ondernemen zodat het klopt
14.00 NOG IN TE VULLEN
Bas Mennink Ondernemen zodat het klopt gaat over het dicht bij jezelf blijven in het ondernemerschap. Hoe doe je dat?
Je bent HSP en als een kameleonnetje verander je vaak ongemerkt in de persoon tegenover je (je klant of partner). Of… Wellicht ken je het wel, zo’n knagend gevoel, een licht onbehagen wellicht? “Past deze opdracht of deze klant wel bij mij?” Het klinkt goed, maar je hebt ergens het gevoel dat er iets niet klopt, maar ja… [vul hier zelf jouw mooie excuus in]. Achteraf denk je: “Ik wist het! Ik had deze opdracht nooit moeten aannemen!” Maar ja, [jouw mooie excuus] was ook heel belangrijk.
Kun je die innerlijke toetssteen aanzetten en trainen? En zo ja, hoe dan?
Bas gelooft dat we in deze tijd emotioneel intelligent leiderschap nodig hebben. Hoe blijf je authentiek en zorg je goed voor jezelf? Bas neemt je mee aan de hand van mooie anekdotes en oefeningen naar ondernemen zodat het klopt.
12.00
en verdieping
15.30
en verdieping

Aanmeldformulier

Bedrijfsnaam*
Voornaam*
Verplicht veld
Achternaam*
Verplicht veld
E-Mail*:
Verplicht veld
Telefoonnummer:
Workshop ochtend:
Workshop middag:
Opmerkingen: