13-06-2017 HB-Café Enschede (NIEUW): Hoogbegaafdheid. Meer dan een hoog IQ.

Op dinsdag 13 juni 2017 is er voor het eerst een HB-Café in Enschede met als thema: ‘Hoogbegaafdheid. Meer dan een hoog IQ.’ Deze eerste bijeenkomst in Enschede richt zich op volwassenen die – wellicht net – ontdekt hebben dat ze hoogbegaafd zijn. Of het vermoeden hebben dat ze dat zijn en daar meer over willen weten. Gastspreker op deze avond is Rianne van de Ven.

Wat zijn de kenmerken van hoogbegaafdheid? Gaat het om een hoog IQ of spelen er meer eigenschappen mee? En hoe herken ik dat dan in de praktijk? Rianne van de Ven geeft in een interactieve lezing een introductie op hoogbegaafdheid bij volwassenen, in het perspectief van wetenschappelijke en de maatschappelijke ontwikkelingen. De nadruk ligt op het leren herkennen van de kwaliteiten en talenten van hoogbegaafdheid én veel voorkomende problemen in de werk en leeromgeving.

Rianne van de Ven is coach voor hoogbegaafde volwassenen, co-redacteur van het dit jaar verschenen boek Hoogbegaafde volwassenen. Zet je gaven intelligent en positief in en bestuursvoorzitter van het Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen (IHBV).

Locatie:
Café Brasserie de Kater
Oude Markt 5, 7511 GA Enschede
Een routebeschrijving kan je downloaden op: https://g.co/kgs/NWtyiJ
Entree:
€ 17,50 per persoon, inclusief 2 maal koffie en/of thee. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.
Maximum aantal deelnemers: 40
Zaal open: 19:00 uur; aanvang programma 19:30 uur. Einde programma 22.00 uur. Daarna is er gelegenheid tot napraten.
Aanmelding: Voor het aanmelden voor dit HB-Café is er een online formulier op: http://ihbv.nl/evenementen.

Na aanmelding kun je online betalen via iDEAL/Bancontact-Mister Cash. Als een HB-Café volgeboekt is, wordt het online formulier niet meer getoond. Er is op dezelfde pagina een formulier beschikbaar om op de wachtlijst te worden geplaatst. We nemen dan contact met je op wanneer er een plaats beschikbaar komt.

Voor nadere informatie over het HB-Café kunt u contact opnemen met Erika Götzke, via [email protected]