Zoek
Sluit dit zoekvak.

Binnen een jaar goed van je bedrijf leven!

Dat wil elke startende ondernemer wel. Maar hoe pak je dat aan als je zóveel kansen en mogelijkheden ziet? Binnen een jaar van je bedrijf leven, je spaargeld weer voor andere dingen gebruiken. Dat is het grote gedurfde doel. Daarvoor maak je op deze hackaton dag een concreet plan. Durf jij de uitdaging aan?

Ben jij afgelopen 2 jaar een bedrijf gestart en haal je er nog geen structureel inkomen uit? Los dat probleem samen op tijdens deze hackaton. Bekijk het vanuit andere perspectieven, gebruik praktische werkvormen, krijg interessante denkrichtingen en ga naar huis met mooie oplossingen. Samen met andere sneldenkende ondernemers zet je concrete stappen richting jouw doel voor dit jaar. Geen zweverig gedoe, maar resultaatgericht denken én doen. Een ‘doorbraak dag’ waar je sparringspartners ontmoet.

De investering in deze dag heb je heel snel terugverdiend

De vorige keer was ik nog maar net voor mezelf begonnen en nog niet echt ‘uit de kast’ als HB’er. Nu denk ik: als ik toen wél was gegaan,had ik zoveel eerder die bruisende contacten en ideeën gehad die ik nu op de HB-Ondernemersdag heb ontdekt.

Doorbreek een belemmerend probleem

Als hoogbegaafde ondernemer merk je dat de standaard tips om je bedrijf te laten groeien voor jou niet werken. Jij denkt anders, creatief, snel, overziet meer en weet vaak veel.

Maar de tijd dringt, je spaargeld kun je niet eindeloos investeren en in loondienst wil je Echt Niet Meer.

Dat doorbreek je op deze hackaton dag.

Je gaat naar huis met een doorbraak, een passende oplossing en een actieplan. Dit zie je zitten! In de trein naar huis doe je de eerste actie. Je staat te popelen om de rest te realiseren. Dit is HB-proof, hiermee kun je verder om binnen een jaar goed van je bedrijf te leven.

Programma

09:30 Inloop, koffie en thee
10:00 Start en kennismaking
10:15 Het Probleem
10:45 Break
11:00 De Droom
12:30 Lekker-Lange-Lunch-pauze
14:00 De Oplossing
15:00 Break
15:15 De Succes Strategie
16:00 Afronding en take-a-way
16:30 Einde

Wie je ook sprak, alle ruis werd overgeslagen, meteen tot de kern in oordeel-loze verbinding.
Wat een herkenning, mooie momenten van inspiratie, heerlijk lekker snel schakelen met iedereen.

Voor wie is deze hackaton?

Deze hackathon is voor hoogbegaafde ondernemers die vastbesloten zijn om hun bedrijf binnen een jaar winstgevend te maken. Jouw bedrijf bestaat niet langer dan 3 jaar en je haalt er nu nog geen structurele inkomsten uit.

Ben je bovendien nieuwsgierig naar nieuwe ideeën en hou je er van om samen te sparren en te brainstormen? Dan wordt deze hackaton dag een verademing voor jou en brengt een doorbraak in je bedrijf.

Wat kost een ticket?

Deze hackaton kost je €199 inclusief 0% btw. Ook bij de prijs inbegrepen is een lunchbuffet (voor alle dieetwensen), koffie en thee met lekkers en borrel met lekkere hapjes (ook vegan). En natuurlijk de shuttlebus service van en naar station Putten.

Waarom je dit niet wilt missen

  • Ontdek nieuwe strategieën: je bedenkt met elkaar innovatieve strategieën en praktische tips om jouw beginnende bedrijf winstgevend te maken.

  • Inspirerende samenwerking: je werkt samen met andere creatief en snel denkende ondernemers en laat je inspireren door hun ideeën en ervaringen.

  • Concrete actieplannen: aan het einde van de dag heb je helder voor ogen hoe je binnen een jaar jouw ondernemersdoel te bereiken.

 

Voorkom dat je nog langer zit te sappelen met je bedrijf. Gun jezelf een doorbraak. Reserveer gauw je zetel in het kasteel:

Slechts 20 plaatsen beschikbaar

Dit was mijn eerste dag met allemaal hoogbegaafde ondernemers. Zoveel herkenning! En fijne ongedwongen sfeer. Ik heb nieuwe inzichten, inspiratie en leuke contacten opgedaan.

Zo mooi om mezelf en andere te zien groeien in er nog beter voor de ander zijn, in ieders eigenheid, creativiteit, ervaring, kennis, kunde, ieders eigen zijn, communicatie, marketing, en diensten. Op naar een mooiere wereld!

Ik ben blij dat een ondernemersmaatje me overhaalde om mee te doen. Ik heb nieuwe connecties en nieuwe ideeën, en was vooral heel blij met de herkenning en acceptatie.

De eerste hackathon van het IHBV

Deze eerste hackaton van het IHBV wordt georganiseerd door mede HB ondernemers Nadine Niehaus, Willem Jan Beens en Wilma Kaptein.

Over Nadine Niehaus

Binnen no-time lossen ze complexe problemen op, als ze aan een hackaton van 1 dag, workshops op maat of een Design Sprint van Nadine deelnemen. Als workshop facilitator en oprichter van Sprint Lab helpt Nadine organisaties om complexe problemen op te lossen en slimmer en sneller innoveren.

Nadine waardeert samenwerking, creativiteit en voortdurend leren, en streeft ernaar om klanten en partners in staat te stellen hun doelen en visie te bereiken.

Over Wilma Kaptein

Een continue stroom klanten, daar helpt Wilma uitvinders en andere ondernemers met marketingfrustratie aan. Afgelopen jaren werkte ze als marketingmentor met meer dan 150 bedrijven samen aan de groei van hun bedrijf op een niet-standaard manier die wél bij hen past.

Over Willem Jan Beens

Willem Jan Beens helpt graag mensen effectiever, veiliger en duurzamer werken. Hij is oprichter, eigenaar en sparringpartner van V-Kam Education en heeft aan de wieg gestaan van meerdere start-ups.

Hij gaat ‘aan’ op ondernemerschap, werken met een bevlogen team en jezelf als ondernemer weer misbaar maken.

Garantie

Natuurlijk wil je dit niet missen! Maar stel dat er toch iets gebeurt waardoor je op het laatste moment niet kan komen, dan hebben we een annuleringsregeling.

Tot woensdag 5 juni om 10:00 uur ‘s middag kun je annuleren. Je krijgt dan je inschrijfgeld retour met een inhouding van € 50. Annuleren kan door een mail te sturen aan hb-ondernemers@ihbv.nl.

Ervaringen van eerdere deelnemers aan een HB ondernemersdag:

Ik heb een geweldige dag gehad op de HB Ondernemersdag!
Zoveel energie opgedaan, zoveel leuke en lieve mensen gesproken en gezien. Dit is echt een cadeau.

Met energie en ideeën thuiskomen

Heeft mij veel input gegeven rondom ondernemen en hoe andere hb-ers dat doen, en verder nieuwe gedachtengoed over wat hb voor mij betekent en wat voor de ander.

Sparren, zelfreflectievragen tijdens workshop, essentiële vragen van andere HBers. Ik heb belangrijke knopen kunnen doorhakken voor m’n bedrijf, super waardevol hierdoor!

Op bepaalde vlakken van mijn onderneming was ik op zoek naar inspiratie hoe het aan te gaan pakken, dat heb ik nu zeker! Ik kan hier weer verder mee, het was een zeer waardevolle bijdrage.

Nieuwe businessmaatjes en potentiële klanten

Op zaken vastzitten en dat door inspiratie en sparring weer te laten stromen.

Locatie is Kasteel de Vanenburg

Neem de ruimte voor je bedrijf op Kasteel de Vanenburg Vanenburgerallee 13 in Putten, in een prachtige omgeving in het midden van het land. Wandel door de kleurrijke kasteeltuinen. Kom op adem in het gras. Laat je inspireren door het 17e eeuwse ontwerp. Geniet van een heerlijk lunchbuffet, wat voor dieet je ook volgt.

Het Kasteel is goed bereikbaar met OV. Met een shuttlebus haalt de ‘kasteelheer’ je gratis op van station Putten en brengt je er ‘s middags ook weer naartoe.

Ook zijn er voldoende parkeerplaatsen en laadpalen.

Slechts 20 plaatsen beschikbaar

FAQ

Wat is een hackathon?

Een hackathon is een intensieve bijeenkomst waarbij deelnemers samenwerken en creatieve oplossingen bedenken voor specifieke uitdagingen of problemen. In korte tijd genereer je ideeën, bedenkt prototypen en test je aannames, zodat je snel tot innovatieve resultaten komt.

Sommige hackathons duren 8 uur, andere hackathons gaan zelfs 48 uur lang achter elkaar door. Design sprints kunnen zelfs 4 dagen zijn.

Deze HB ondernemers hackathon is van 10:00 – 16:30 op vrijdag 7 juni 2024.
Je krijgt een paar dagen vantevoren een korte voorbereidende opdracht via de mail. Verder gaan we vooral aan de slag op de dag zelf. Alles wat je dan nodig hebt, is je motivatie, scherpe blik en ondernemersgeest.
Ja, Kasteel De Vanenburg is goed bereikbaar met OV. Vanaf Station Putten gaat er een gratis shuttle service naar het kasteel. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplekken en oplaadpunten voor elektrische auto’s

De dag vantevoren bel je de shuttlebus hoe laat je op het station komt en dat je opgehaald wilt worden: 0341 375 454. Mocht je reis vertraagd zijn, bel dan weer even wat de nieuwe aankomsttijd is. Dan staat de kasteeltaxi op tijd voor je klaar 😉

Het ritje duurt 3 minuten. Zorg dat je ruim voor 10 uur op het kasteel bent, want om 10:00 gaan we vliegend en diepgaand van start.

Voorkom dat je bedrijfsprobleem jou blijft belemmeren.
Doorbreek het samen tijdens deze HB hackaton.

Annuleren kan tot 48 uur van te voren.