3D Flow

https://www.3dflow.nl/brainspotting
Naam: Mr IA (Irene) van der Schaar MSM
E-mail: [email protected] Telefoonnummer: 0628406844
Beroep: Coach

Anders: brainspotting coach

Plaats: Regio Rotterdam

Specialisme:

Ik begeleid hoogbegaafden van alle leeftijden met brainspotting en coaching. Brainspotting is een vernieuwende methode om innerlijke programmeringen (vaak negatieve ervaringen) die in de diepere delen van het brein zijn opgeslagen en van daaruit bepalen doe wij dingen beleven (bijv angst of plezier, uitdaging of stress), fundamenteel te ontwikkelen. Negatieve programmeringen lossen op en worden neutraal of zelfs positief. Positieve programmeringen worden sterker en breiden zich uit naar andere levensgebieden. Dat geeft nieuwe ruimte voor verdere ontwikkeling, zowel voor topprestaties als voor een beter gevoel, meer ontspanning en meer verbinding met jezelf en je omgeving.

Het onderscheidende van brainspotting is dat het een directe ingang biedt in de onbewuste delen van het brein waar deze programmeringen verankerd zijn: onze systemen voor stress- en emotieregulatie. Dit zijn gebieden die je met praten, coachen of anders denken niet kan bereiken.

Brainspotting werkt bijzonder goed voor hoogbegaafden, zowel voor specifieke hoogbegaafdheidsproblematiek als voor algemene problemen waar hoogbegaafden mee te maken kunnen hebben:
- omdat het niet cognitief is, maar juist het gevoel (lichamelijk en emotioneel) aanspreekt en ontwikkelt
- omdat juist bij hoogbegaafden de grenzen van het functioneren bepaald worden door de eigen innerlijke programmeringen; wanneer die goed ontwikkeld en positief gericht worden, kan een enorm potentieel vrijkomen.

Wat houdt je tegen? Wat wil jij bereiken? Met brainspotting kom je erbij!


Ervaring:

Ik heb veel ervaring met hoogbegaafden, zowel kinderen als volwassenen en zowel persoonlijk als professioneel. Vanuit mijn eigen ervaringsdeskundigheid vind ik het bijzonder leuk om met hoogbegaafden te werken. Concrete thema's kunnen zijn: faalangst of andere angst, spanning, frustratie, ongelukkig voelen, motivatieproblemen, fysieke klachten, onderpresteren of juist grenzen verleggen bij topprestaties: in de sport of op welk gebied dan ook.

Neem gerust contact op om te bespreken of brainspotting iets voor jou zou kunnen zijn.

BIG geregistreerd : Nee

KRHB geregistreerd: Nee

Nobco
Aanvullende informatie:

Wees welkom, desgewenst voor een gratis kennismaking!