Aap uit de mouw (DABROWSKI-werkwijze)

https://www.aapuitdemouw.nu
Naam: Mevrouw Drs M.J. (Maaike) Brodie-Barendregt
E-mail: [email protected]

Mobiel: +31(0)614101416

Beroep: Coach, Mediator, Therapeut

Anders: Gesprekspartner, mentor, coach en therapeut voor (hyper)hoogbegaafden

Plaats: Bergen op Zoom, Dinteloord, Online (heel Nederland)

Specialisme:

Persoonlijke groei van (hyper)hoogbegaafden, individuele relatiecoaching (hyper)hoogbegaafden.


Ervaring:

Ik ben Maaike Brodie en ik ben al mijn hele leven op zoek naar hoe ik mijn volle potentie kan benutten. Ik heb in mijn zoektocht ontzettend veel geleerd wat mij als hyperhoogbegaafde heeft geholpen. Deze kennis deel ik graag met jou. Daarnaast geef ik je inzicht en moedig ik je aan om jouw proces verder te doorlopen.

Ik leer jou om je problemen (groot, klein, met jezelf, met anderen) aan te grijpen om jezelf beter te leren kennen.
Ik leer jou hoe je intensiteit juist je grootste kracht is (DABROWSKI).
Ik geloof in autotherapie. Ik ben een therapeut die zo snel mogelijk weer van je af wil 😉
Ik geloof in jouw intuïtie, heb oog voor jouw autonomie, maak gebruik van je zelf-reflecterend vermogen en leer jou je zelf-sturend vermogen te vergroten.
Ik laat je zien hoe persoonlijke groei en relationele groei elkaar positief kunnen beïnvloeden.

In mijn eigen leven hebben crises mij geholpen me persoonlijk te ontwikkelen en dat doen ze nog steeds. Zelf heb ik me jarenlang onbegrepen gevoeld en er niet bij voelen horen (ik was té intens). Ik dacht dat het beter was, wanneer ik me zo veel mogelijk aanpaste. Hierdoor wist niemand wie ik werkelijk was en raakte ik ook steeds verder van mezelf verwijderd. Vanbinnen voelde ik altijd een soort drive naar meer (een soort hogere bestemming, die ik niet kon verwoorden). Mijn burn-out werd het begin van een ommekeer. Het werd mijn drijfveer voor verandering. Het was vooral een proces van zelfacceptatie en van daaruit mezelf meer te durven laten zien. Het leverde me wel een crisis op in mijn relatie. Maar ook die crisis heeft geleid tot iets moois, waarbij ik vanuit een sterkere verbinding met mezelf uiteindelijk ook een sterkere verbinding met mijn partner kreeg. Hierdoor creëerden we samen de juiste basis om allebei te kunnen blijven groeien, samen en als individu.

Allereerst ben ik ervaringsdeskundige. Ik heb als gedragswetenschapper bij de Rotterdamse recherche (moord- en zedenzaken) gewerkt en als zelfstandige met (hoogbegaafde) school-dropouts, paren (gezamenlijke- en individuele coaching), gezinnen met (hyper)hoogbegaafde- en hooggevoelige kinderen en (hyper)hoogbegaafden op het gebied van relaties en persoonlijke groei.

BIG geregistreerd : N.v.t.

KRHB geregistreerd: Nee

Bewust niet.
Aanvullende informatie:

Ik leer (hyper)hoogbegaafden hoe zij hun innerlijke conflicten en hun conflicten met de buitenwereld kunnen inzetten bij hun persoonlijke ontwikkeling.
Ik ga een hulpverleningsrelatie met je aan op basis van onze gelijkgestemdheid, waarbij ik altijd ruimte bied voor jouw autonomie en eigenheid. Ik vertel je niet wat ik denk dat goed voor je is, maar laat je nadenken over wat jij nodig hebt en wat bij jou past.