Aap uit de mouw (Relatiecoaching voor hoogbegaafden)

https://aapuitdemouw.nu
Naam: Mevrouw Drs M.J. (Maaike) Brodie-Barendregt
E-mail: [email protected]
Beroep: Coach

Anders: Relatiecoach

Plaats: Dinteloord, Online (heel Nederland)

Specialisme:

Zingeving
Zelfbeeld/authenticiteit
Relaties/verbinding
(Hyper)hoogbegaafdheid


Ervaring:

𝕀𝕜 𝕔𝕠𝕒𝕔𝕙 𝕙𝕠𝕠𝕘𝕓𝕖𝕘𝕒𝕒𝕗𝕕𝕖𝕟, 𝕕𝕚𝕖 𝕫𝕚𝕔𝕙 𝕖𝕖𝕟𝕫𝕒𝕒𝕞 𝕧𝕠𝕖𝕝𝕖𝕟 𝕫𝕚𝕔𝕙 𝕫ó 𝕥𝕖 𝕘𝕒𝕒𝕟 𝕧𝕖𝕣𝕓𝕚𝕟𝕕𝕖𝕟, 𝕕𝕒𝕥 𝕫𝕖 𝕕𝕖 𝕓𝕖𝕤𝕥𝕖 𝕦𝕚𝕥 𝕫𝕚𝕔𝕙𝕫𝕖𝕝𝕗 𝕖𝕟 𝕖𝕝𝕜𝕒𝕒𝕣 𝕟𝕒𝕒𝕣 𝕓𝕠𝕧𝕖𝕟 𝕙𝕒𝕝𝕖𝕟.

𝗛𝗲𝗿𝗸𝗲𝗻 𝗷𝗶𝗷 𝗵𝗲𝘁 𝘃𝗼𝗹𝗴𝗲𝗻𝗱𝗲?

✳️ Heb jij je altijd zo aangepast, dat je uit verbinding met jezelf bent geraakt.
✳️ Vraag jij je regelmatig af, of dit het nu is.
✳️ Heb jij gevoelens van eenzaamheid en somberheid
✳️ Ontwikkel jij je graag op persoonlijk vlak, maar hebt het gevoel alsof er ergens een plafond is waar je maar niet doorheen komt.
✳️ Voel jij je onbegrepen in je relaties.
✳️ Heb jij het gevoel dat als je meer verbinding wilt met anderen, dat altijd ten koste gaat van je autonomie.
✳️ Vind jij het lastig om te beschrijven wie je bent en wat je wilt.

Wat ik bij veel hoogbegaafden zie is dat ze het lastig vinden om zich te verbinden met anderen, zonder daarbij zichzelf kwijt te raken.

Op het moment dat ze in hun (intieme-, werk-, familie-, vriendschaps-)relaties vastlopen, zie ik dat ze het heel lang zelf proberen op te lossen, kritisch naar zichzelf gaan kijken en de ander uitleggen en overtuigen waarom dingen anders moeten. Dit werkt niet omdat je daarmee ongestructureerd, niet altijd in de juiste volgorde of met de juiste stappen aan de slag gaat. Mijn oplossing bestaat uit twee trajecten:
- een traject dat je samen met je partner kunt doorlopen: de ℝ𝕖𝕝𝕒𝕩𝕥𝕖 ℝ𝕖𝕝𝕒𝕥𝕚𝕖 ℝ𝕠𝕦𝕥𝕖, en
- een traject dat je alleen kunt doorlopen de ℙ𝕖𝕣𝕤𝕠𝕠𝕟𝕝𝕚𝕛𝕜𝕖 ℝ𝕖𝕝𝕒𝕥𝕚𝕖 ℝ𝕠𝕦𝕥𝕖.
In beide gevallen bestaat de ℝ𝕠𝕦𝕥𝕖 uit 7 stappen, waarin je eerst de relatie met jezelf gaat verbeteren. Hierdoor ontdek je wie je bent en wat je waarden zijn. Vanuit die waarden kun je een waardevol leven gaan leven en je relatie met anderen (opnieuw) gaan vormgeven. De relaties doen dan geen afbreuk meer aan wie jij bent, maar gaan je helpen de beste versie van jezelf te laten zien.

🧠 Ben jij bereid naar jezelf te kijken?
🧠 Wil jij op een zo efficiënt mogelijke manier, een zo groot mogelijk resultaat behalen?
🧠 Ben jij bereid en in staat in jezelf en in je relaties te investeren?
🧠 Wil jij je 100% committeren.

Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in en ontdek waar ruimte in jouw situatie is voor groei. : https://calendly.com/aapuitdemouw/advies-gesprek

Liever eerst contact:
📧 [email protected]

𝔻𝕖 𝕜𝕨𝕒𝕝𝕚𝕥𝕖𝕚𝕥 𝕧𝕒𝕟 𝕛𝕖 𝕝𝕖𝕧𝕖𝕟 𝕨𝕠𝕣𝕕𝕥 𝕓𝕖𝕡𝕒𝕒𝕝𝕕 𝕕𝕠𝕠𝕣 𝕕𝕖 𝕜𝕨𝕒𝕝𝕚𝕥𝕖𝕚𝕥 𝕧𝕒𝕟 𝕛𝕖 𝕣𝕖𝕝𝕒𝕥𝕚𝕖𝕤 é𝕟 𝕕𝕖 𝕜𝕨𝕒𝕝𝕚𝕥𝕖𝕚𝕥 𝕧𝕒𝕟 𝕛𝕖 𝕣𝕖𝕝𝕒𝕥𝕚𝕖𝕤 𝕨𝕠𝕣𝕕𝕥 𝕓𝕖𝕡𝕒𝕒𝕝𝕕 𝕕𝕠𝕠𝕣 𝕕𝕖 𝕣𝕖𝕝𝕒𝕥𝕚𝕖 𝕕𝕚𝕖 𝕛𝕖 𝕙𝕖𝕓𝕥 𝕞𝕖𝕥 𝕛𝕖𝕫𝕖𝕝𝕗.

BIG geregistreerd : N.v.t.

KRHB geregistreerd: Nee

Aanvullende informatie:

Ik ben Maaike Brodie en ik ben al mijn hele leven op zoek naar hoe ik mijn volle potentie kan benutten en meer voldoening uit mijn leven kan halen. Ik ontdekte dat de kwaliteit van de relatie die ik met mezelf had de kwaliteit bepaalde van de relaties met de mensen om mij heen. En naarmate mijn relaties beter werden, mijn leven ook leuker en zinvoller werd.
Dat was niet altijd makkelijk omdat ik regelmatig verstrikt raakte in mijn denken en last had van mijn intense gevoelswereld. Ik mijn zoektocht heb ik een stappenplan ontwikkeld dat mij als hoogbegaafde heeft geholpen. Deze kennis deel ik graag met jou, daarnaast geef ik je inzicht en moedig ik je aan om jouw eigen proces te doorlopen.

In mijn eigen leven hebben crises mij geholpen me persoonlijk te ontwikkelen en dat doen ze nog steeds. Zelf heb ik me jarenlang onbegrepen gevoeld en er niet bij voelen horen (ik was té intens). Ik dacht dat het beter was, wanneer ik me zo veel mogelijk aanpaste. Hierdoor wist niemand wie ik werkelijk was en raakte ik ook steeds verder van mezelf verwijderd. Vanbinnen voelde ik altijd een soort drive naar meer (een soort hogere bestemming, die ik niet kon verwoorden). Mijn burn-out werd het begin van een ommekeer. Het werd mijn drijfveer voor verandering. Het was vooral een proces van zelfacceptatie en van daaruit mezelf meer te durven laten zien. Het leverde me wel een crisis op in mijn relatie. Maar ook die crisis heeft geleid tot iets moois, waarbij ik vanuit een sterkere verbinding met mezelf uiteindelijk ook een sterkere verbinding met mijn partner kreeg. Hierdoor creëerden we samen de juiste basis om allebei te kunnen blijven groeien, samen en als individu.

𝗠𝗶𝗷𝗻 𝘁𝗿𝗮𝗷𝗲𝗰𝘁𝗲𝗻 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗴𝗲𝘀𝗰𝗵𝗶𝗸𝘁 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗺𝗲𝗻𝘀𝗲𝗻 𝗺é𝘁 𝗲𝗻 𝗺𝗲𝗻𝘀𝗲𝗻 𝘇ó𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝗶𝗻𝘁𝗶𝗲𝗺𝗲 𝗿𝗲𝗹𝗮𝘁𝗶𝗲. 𝗭𝗲 𝗸𝘂𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗮𝗹𝗹𝗲𝗲𝗻 𝘄𝗼𝗿𝗱𝗲𝗻 𝗱𝗼𝗼𝗿𝗹𝗼𝗽𝗲𝗻 𝗼𝗳 𝘀𝗮𝗺𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗻𝗲𝗿.

!𝗢𝗼𝗸 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗲𝗲𝗿 𝗷𝗲 𝘀𝗮𝗺𝗲𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝘁𝗿𝗮𝗷𝗲𝗰𝘁 𝗱𝗼𝗼𝗿𝗹𝗼𝗼𝗽𝘁 𝘀𝘁𝗮𝗿𝘁 𝗷𝗲 𝗶𝗻𝗱𝗶𝘃𝗶𝗱𝘂𝗲𝗲𝗹, 𝗽𝗮𝘀 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗲𝗲𝗿 𝗷𝗲 𝗱𝗲 𝗿𝗲𝗹𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗺𝗲𝘁 𝗷𝗲𝘇𝗲𝗹𝗳 𝗵𝗲𝗯𝘁 𝘃𝗲𝗿𝗯𝗲𝘁𝗲𝗿𝗱, 𝗴𝗮 𝗷𝗲 𝗷𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗯𝗶𝗻𝗱𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗱𝗲 𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿.

!𝗢𝗼𝗸 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗲𝗲𝗿 𝗷𝗲 𝗲𝗲𝗻 𝘁𝗿𝗮𝗷𝗲𝗰𝘁 𝗶𝗻𝗱𝗶𝘃𝗶𝗱𝘂𝗲𝗲𝗹 𝗱𝗼𝗼𝗿𝗹𝗼𝗼𝗽𝘁, 𝗰𝗼𝗮𝗰𝗵 𝗶𝗸 𝗷𝗲 𝗼𝗽 𝗵𝗲𝘁 𝘃𝗲𝗿𝗯𝗶𝗻𝗱𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝗲𝗻.