Aap uit de mouw (Relatiecoaching voor hoogbegaafden)

https://www.aapuitdemouw.nu
Naam: Mevrouw Drs M.J. (Maaike) Brodie-Barendregt
E-mail: [email protected]

Mobiel: +31(0)614101416

Beroep: Coach

Anders: Relatiecoaching voor hoogbegaafden en hoogopgeleiden

Plaats: Dinteloord

Specialisme:

Relatiecoaching
Persoonlijke coaching
(Hyper)hoogbegaafdheid


Ervaring:

Ik ben Maaike Brodie en ik ben al mijn hele leven op zoek naar hoe ik mijn volle potentie kan benutten en meer voldoening uit mijn leven kan halen. Ik ontdekte dat de kwaliteit van de relatie die ik met mezelf had de kwaliteit bepaalde van de relaties met de mensen om mij heen. En naarmate mijn relaties beter werden, mijn leven ook leuker en zinvoller werd.
Dat was niet altijd makkelijk omdat ik regelmatig verstrikt raakte in mijn denken en last had van mijn intense gevoelswereld. Ik mijn zoektocht heb ik een stappenplan ontwikkeld dat mij als hoogbegaafde heeft geholpen. Deze kennis deel ik graag met jou, daarnaast geef ik je inzicht en moedig ik je aan om jouw eigen proces te doorlopen.

In mijn eigen leven hebben crises mij geholpen me persoonlijk te ontwikkelen en dat doen ze nog steeds. Zelf heb ik me jarenlang onbegrepen gevoeld en er niet bij voelen horen (ik was té intens). Ik dacht dat het beter was, wanneer ik me zo veel mogelijk aanpaste. Hierdoor wist niemand wie ik werkelijk was en raakte ik ook steeds verder van mezelf verwijderd. Vanbinnen voelde ik altijd een soort drive naar meer (een soort hogere bestemming, die ik niet kon verwoorden). Mijn burn-out werd het begin van een ommekeer. Het werd mijn drijfveer voor verandering. Het was vooral een proces van zelfacceptatie en van daaruit mezelf meer te durven laten zien. Het leverde me wel een crisis op in mijn relatie. Maar ook die crisis heeft geleid tot iets moois, waarbij ik vanuit een sterkere verbinding met mezelf uiteindelijk ook een sterkere verbinding met mijn partner kreeg. Hierdoor creëerden we samen de juiste basis om allebei te kunnen blijven groeien, samen en als individu.

Ik bied relatiecoaching voor hoogbegaafden en hoogopgeleide professionals. Relatiecoaching die gericht is op persoonlijk leiderschap en persoonlijke groei. Relatiecoaching die je helpt een relatie te ontwikkelen waarin je beste uit jezelf en elkaar kunt gaan halen.

BIG geregistreerd : N.v.t.

KRHB geregistreerd: Nee

Aanvullende informatie:

𝕀𝕜 𝕔𝕠𝕒𝕔𝕙 𝕙𝕠𝕠𝕘𝕓𝕖𝕘𝕒𝕒𝕗𝕕𝕖𝕟, 𝕕𝕚𝕖 𝕧𝕒𝕤𝕥𝕝𝕠𝕡𝕖𝕟 𝕠𝕡 𝕕𝕖 𝕡𝕒𝕥𝕣𝕠𝕟𝕖𝕟 𝕚𝕟 𝕙𝕦𝕟 𝕣𝕖𝕝𝕒𝕥𝕚𝕖, 𝕨𝕒𝕒𝕣𝕕𝕠𝕠𝕣 𝕫𝕖 𝕒𝕗𝕤𝕥𝕒𝕟𝕕 𝕧𝕠𝕖𝕝𝕖𝕟 𝕥𝕠𝕥 𝕙𝕦𝕟 𝕡𝕒𝕣𝕥𝕟𝕖𝕣 𝕠𝕞 𝕫𝕚𝕔𝕙 𝕫ó 𝕥𝕖 𝕘𝕒𝕒𝕟 𝕧𝕖𝕣𝕓𝕚𝕟𝕕𝕖𝕟, 𝕕𝕒𝕥 𝕫𝕖 𝕕𝕖 𝕓𝕖𝕤𝕥𝕖 𝕦𝕚𝕥 𝕫𝕚𝕔𝕙𝕫𝕖𝕝𝕗 𝕖𝕟 𝕖𝕝𝕜𝕒𝕒𝕣 𝕟𝕒𝕒𝕣 𝕓𝕠𝕧𝕖𝕟 𝕙𝕒𝕝𝕖𝕟.

𝐇𝐞𝐫𝐤𝐞𝐧 𝐣𝐞 𝐝𝐢𝐭?
✳️ je bent jaloers op stellen die alles met elkaar kunnen bespreken, ook gevoelige onderwerpen
✳️ je partner en jij kunnen elkaar op rationeel gebied prima vinden, maar op emotioneel gebied is het moeilijker
✳️ voor je gevoel lopen jullie wegen steeds meer uit elkaar
✳️ in je werk kun je jezelf zijn en steeds groeien, maar in je relatie zit weinig groei omdat alles al jaren hetzelfde gaat
✳️ eerlijk gezegd zie je het niet zitten om nog jaren zo door te kabbelen

𝐇𝐨𝐞 𝐳𝐨𝐮 𝐡𝐞𝐭 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐚𝐥𝐬..
✳️ jullie alle lastige onderwerpen met elkaar kunnen bespreken zonder dat dit tot ruzies leidt
✳️ jullie een op een ander niveau (zachter/puurder) leren verbinden
✳️ jullie patronen gaan doorbreken en vanuit een frisse nieuwe start jullie relatie kunnen herscheppen
✳️ jullie nieuwe, gezamenlijke toekomstperspectieven kunnen ontwikkelen
✳️ jullie de passie terug kunnen brengen en de energie tussen jullie weer gaat stromen

Wat ik bij veel hoogbegaafden zie is dat ze het lastig vinden om zich te verbinden met anderen, zonder daarbij zichzelf kwijt te raken.

Op het moment dat ze in hun relatie vastlopen, zie ik dat ze het heel lang zelf proberen op te lossen, kritisch naar zichzelf gaan kijken en de ander proberen uit te leggen en ervan te overtuigen waarom dingen anders moeten. Dit werkt mijns inziens niet omdat je vaak belangrijke stappen overslaat. Mijn oplossing is de ℝ𝕖𝕝𝕒𝕩𝕥𝕖 ℝ𝕖𝕝𝕒𝕥𝕚𝕖 ℝ𝕠𝕦𝕥𝕖, waarin jij en je partner zowel alleen als samen de juiste stappen op het juiste moment gaan zetten, wat ervoor gaat zorgen dat jullie je zó gaan verbinden dat jullie de allerbeste versie uit jezelf en elkaar kunt gaan halen.
# Ben jij bereid zelf verantwoordelijkheid te nemen en in actie te komen?
# Ben jij bereid eerst het beste uit jezelf te gaan halen, zodat je daarna ook het beste uit de ander kunt gaan halen?
# Ben jij bereid en in staat in jezelf en jullie relatie te investeren?

Plan dan een vrijblijvend strategiegesprek in, zodat we samen kunnen kijken welk aanbod voor jou het meest passend is: https://bit.ly/3aXxe1g

Liever eerst contact:
📧 [email protected]

Meer informatie en aanbevelingen, kun je vinden op mijn website: https://www.aapuitdemouw.nu

𝔻𝕖 𝕜𝕨𝕒𝕝𝕚𝕥𝕖𝕚𝕥 𝕧𝕒𝕟 𝕛𝕖 𝕝𝕖𝕧𝕖𝕟 𝕨𝕠𝕣𝕕𝕥 𝕓𝕖𝕡𝕒𝕒𝕝𝕕 𝕕𝕠𝕠𝕣 𝕕𝕖 𝕜𝕨𝕒𝕝𝕚𝕥𝕖𝕚𝕥 𝕧𝕒𝕟 𝕛𝕖 𝕣𝕖𝕝𝕒𝕥𝕚𝕖𝕤 é𝕟 𝕕𝕖 𝕜𝕨𝕒𝕝𝕚𝕥𝕖𝕚𝕥 𝕧𝕒𝕟 𝕛𝕖 𝕣𝕖𝕝𝕒𝕥𝕚𝕖𝕤 𝕨𝕠𝕣𝕕𝕥 𝕓𝕖𝕡𝕒𝕒𝕝𝕕 𝕕𝕠𝕠𝕣 𝕕𝕖 𝕣𝕖𝕝𝕒𝕥𝕚𝕖 𝕕𝕚𝕖 𝕛𝕖 𝕙𝕖𝕓𝕥 𝕞𝕖𝕥 𝕛𝕖𝕫𝕖𝕝𝕗.