Alice – Waves & Currents

https://wavesandcurrents.eu/
Naam: Dr. A.K. (Alice) Burridge
E-mail: [email protected]

Mobiel: 0615065842

Beroep: Anders, namelijk..

Anders: Coach, Trainer & Adviseur, Onderzoeker

Plaats: Almere, Landelijk & Online

Specialisme:

Persoonlijke ontwikkeling voor (uitzonderlijk en extreem) hoogbegaafde volwassenen, intelligente ondernemers en slimme wetenschappers | Personal development for (exceptionally and profoundly) gifted adults, intelligent entrepreneurs and smart scientists


Ervaring:

Ik heb een diverse achtergrond. Neem gerust een kijkje op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/alicekaren/

BIG geregistreerd : N.v.t.

KRHB geregistreerd:

Aanvullende informatie:

Leuk om je te ontmoeten. Ik ben Alice Burridge. Met Waves & Currents help ik hoogbegaafde volwassenen, intelligente ondernemers en slimme wetenschappers met persoonlijke ontwikkeling in hun leven en op het werk. Mensen zoals jij.
Juist jij moet alle kansen nemen om het beste te halen uit je persoonlijke en maatschappelijke leven, jij als hoogbegaafd, getalenteerd, ondernemend of academisch persoon. Niet gebaseerd op verwachtingen van anderen, wél op basis van eigen interesses en keuzes.
Het kan gebeuren dat je echt vastzit en een reset nodig hebt. Ik werk graag met je samen om deze blokkades weg te nemen, zodat je er weer vol voor kunt gaan. Ik lever graag maatwerk, zodat je er zo veel mogelijk aan hebt en ook in dit veranderproces je eigen grote denkkracht optimaal benut. Want juist op die manier kom je het beste tot ontwikkeling. Of dat nou is via 1-op-1 coaching, 1-op-1 of groepsretraites, mijn jaarprogramma of met intervisies.
Waar wacht je nog op? Ik hoop binnenkort kennis met je te mogen maken! Voor je het weet ben je weer een jaar verder.