Anna Geburtig bij Stichting Galileo. Ontdek je talenten.


Naam: Mw. Drs. A. (Anna) Geburtig
Beroep/Functie: KernTalentenanalist, coach en counselor
Specialisme: KernTalentenanalyse (assesment) voor hoogbegaafden. Hoogbegaafdheid bij volwassenen en jongeren, stress/burn-out en bore-out, levensparadoxen, loopbaanbegeleiding en studiekeuzebegeleiding.

Ervaring:

Anna Geburtig is coach en counselor sinds 2012 en sinds 2014 gecertificeerd KernTalentenanalist. De opleiding heeft ze bij Frans Corten en Danielle Krekels (CoreTalents) gedaan. Ze heeft vele masterclasses en refine the professionals gevolgd. Door haar brede interesses en haar achtergrond als letterkundige en docent en mentor in het onderwijs heeft ze veel ervaring en kennis en kijkt vanuit verschillende perspectieven naar mensen en hun vragen. Als vrijwilliger is zij betrokken bij het IHBV (Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen). Ze geeft workshops, publiceert en heeft meegeschreven aan het boek ‘Hoogbegaafde Volwassenen. Zet je gaven intelligent en positief in.’

Plaats: Delft
E-mail: [email protected]
Mobiel: 06 4243 2636
BIG geregistreerd : N.v.t. –
NOBCO (Nederlandse Orde van Beropescoaches) , KTAN (Beroepsvereniging KernTalentenanalisten Nederland), KRHB (KwaliteitsRegister HoogBegaafdheid).
Aanvullende informatie: Het doel van Stichting Galileo is het bevorderen van talent en ook het bevorderen van ontplooiingsmogelijkheden van (hoog)begaafden. “Je kan een mens niets leren; je kan hem alleen helpen het zelf te ontdekken in zichzelf.” Galileo Galilei, Italiaans natuurkundige (1574-1642) De KernTalentenanalyse is bij uitstek het instrument om mensen te helpen hun talenten in zichzelf te ontdekken en door haar genuanceerdheid bijzonder geschikt voor hoogbegaafden.