Anna Geburtig bij Stichting Galileo. Ontdek je talenten.

http://www.stichtinggalileo.nl
Naam: Mw. Drs. A. (Anna) Geburtig
E-mail: [email protected]

Mobiel: 06 4243 2636

Beroep: Coach, Counsellor, KernTalentenanalist, Re-integratiedeskundige

Anders:

Plaats: Delft

Specialisme:

KernTalentenanalyse (assesment) voor hoogbegaafden.

Hoogbegaafdheid bij volwassenen en jongeren, stress/burn-out en bore-out, levensparadoxen, loopbaanbegeleiding en studiekeuzebegeleiding, re-integratie.


Ervaring:

Anna Geburtig is coach en counselor sinds 2012 en sinds 2014 gecertificeerd KernTalentenanalist. Ze heeft vele masterclasses en refine the professionals gevolgd. Door haar brede interesses en haar achtergrond als letterkundige, docent en mentor in het voortgezet en hoger onderwijs onderwijs heeft ze veel ervaring en kennis en kijkt vanuit verschillende perspectieven naar mensen en hun vragen. Bij Hoogbegaafd In Bedrijf verzorgt ze re-integratie trajecten voor UWV-cliënten "Werkfit maken".
Als vrijwilliger is ze betrokken bij het IHBV (Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen). Ze geeft workshops, publiceert en heeft meegeschreven aan het boek ‘Hoogbegaafde Volwassenen. Zet je gaven intelligent en positief in.’

BIG geregistreerd : N.v.t.

KRHB geregistreerd: Ja

NOBCO (Nederlandse Orde van Beropescoaches) , KTAN (Beroepsvereniging KernTalentenanalisten Nederland), KRHB (KwaliteitsRegister HoogBegaafdheid).
Aanvullende informatie:

Het doel van Stichting Galileo is het bevorderen van talent en ook het bevorderen van ontplooiingsmogelijkheden van (hoog)begaafden.
“Je kan een mens niets leren; je kan hem alleen helpen het zelf te ontdekken in zichzelf.” Galileo Galilei, Italiaans natuurkundige (1574-1642)
De KernTalentenanalyse is bij uitstek het instrument om mensen te helpen hun talenten in zichzelf te ontdekken en door haar genuanceerdheid bijzonder geschikt voor hoogbegaafden.