Bureau Binnen versus Buiten


Naam: Mw. G. (Gonnie) Hoonhout
Beroep/Functie: Coach
Specialisme: Hoogbegaafde volwassenen en mensen in hun omgeving ondersteunen bij hun ontwikkeling op het gebied van effectief communiceren samenwerking en relaties.

Ervaring:

Gonnie Hoonhout is sinds 2001 professioneel coach en communicatietrainer. Je kunt bij haar terecht voor een grensverleggend goed gesprek over vragen die betrekking hebben op jezelf in relatie met anderen. Zij is gespecialiseerd in het helpen oplossen van relatieproblematiek rond mensen die als volwassene ontdekten dat zij hoogbegaafd, hoogsensitief en / of introvert zijn. Zij kent dit ook uit eigen ervaring. Ze werkt met het Enneagram van de Systemische Bewegingen, ESB©. Dit instrument leert je begrijpen wat je van binnen motiveert om je naar buiten toe op een bepaalde wijze te gedragen. Daarnaast geeft het je dan praktische tools die bij jouw motivatiepatronen aansluiten om je gedag te helpen veranderen of te accepteren. Je bent van harte welkom!

Plaats: Utrecht
E-mail: [email protected]
Telefoonnummer: 06-484 228 62
BIG geregistreerd : N.v.t. –
Aanvullende informatie: Gonnie Hoonhout is geaccrediteerd door NOBCO (EIA Senior Practititioner) en CRKBO en onderschrijft de Ethische Code van Phoenix Opleidingen.