Coffee and Coaching


Naam: Mw. M. (Maaike) de Boer
Beroep/Functie: Coach, Coach en trainer
Specialisme: Uitstellen - onderpresteren - pleasen Hoogbegaafden (vanaf 14 jaar): jongeren en volwassenen. Begeleiding op sociaal emotioneel gebied: eigenwaarde | zelfbeeld | uitstelgedrag | gebrek aan motivatie | grenzen | talenten | executieve vaardigheden | doorbreken van (gedrags)patronen

Ervaring:

Wat ik doe:
Sinds 2009 actief als coach voor (hoogsensitieve) hoogbegaafde mensen die op wat voor manier dan ook in zichzelf vastlopen. Uitstelgedrag, onderpresteren en pleasen. Door perfectionisme, faalangst, zelfkritiek, laag zelfbeeld.

Met wie:
Met Tijl Koenderink (Novilo) begeleidde ik een aantal jaar hoogbegaafde volwassenen in hun persoonlijke groei in de 'Goed in je vel' training. Sinds 2008 werk ik als begeleider bij de NLP Master-Pracitioner (Novalife) en vanaf 2017 als mentor van de begeleiders.

Hoe ik het doe:
Ik werk oplossingsgericht. Ik ben ervaringsdeskundig (hoogsensitief en hoogbegaafd). Essentieel in mijn ogen om een wezenlijk coachingstraject te doorlopen: de klik met mijn cliënten, buiten de kaders denken (het genoegen van elke hoogbegaafde :)), persoonlijke betrokkenheid (stopt niet als ze de deur uitlopen), passie voor mijn vak, écht contact maken met als doel jou te helpen patronen te doorbreken die je belemmeren. Ik leer je vorm en inhoud te onderscheiden. En ik leer je hoe je rust in je hoofd creëert, lekker in je vel komt en blijft.

Waarom ik het doe:
Ik vind het zonde dat er zoveel mensen zijn met potentieel die daar niet mee naar buiten (durven) komen.
Ik vind het zonde als het gebrek aan rust in je hoofd daar een reden van is.
Ik weet waartoe we in staat zijn.

Opleidingen:
Ik ben gecertificeerd basis en gevorderd talentbegeleider hoogbegaafden. NLP Master Practitioner. Oplossingsgericht coach, provocatief en systemisch.
In 2014 als vrijwilliger gewerkt bij Feniks Talent, opvang voor hoogbegaafde dropouts.

Training:
- Van uitstellen naar DOEN! (voor hoogbegaafde volwassenen)
- basistraining voice dialogue (voor coaches)
- Workshop: Leer je uitsteller kennen! (voor hoogbegaafde volwassenen)

Eenvoudig je intake boeken? www.bookme.name/coffeeandcoaching

Plaats: Den Haag
E-mail: [email protected]
Mobiel: 06 4215 0722
BIG geregistreerd : N.v.t. –
NVNLP
Aanvullende informatie: Gratis parkeren Gratis intake van 30 minuten (intake is wel mogelijk via Skype, mijn voorkeur heeft het wel om je persoonlijk te zien) Boek eenvoudig je intake via www.bookme.name/coffeeandcoaching.