Eigen Meerwaarde

http://eigenmeerwaarde.nl/
Naam: ir. I. (Ingeborg) de Keizer
E-mail: [email protected]

Mobiel: 0612629249

Beroep: Coach, KernTalentenanalist, Loopbaancoach

Anders: Coach voor hoogbegaafde volwassenen, KernTalentenanalist

Plaats: Sliedrecht

Specialisme:

Hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit, burn-out en bore-out. Verder ben ik door mijn jarenlange ervaring als (lijn)manager uitstekend in staat (lijn)managers te ondersteunen bij een veelheid aan vraagstukken rondom hoogbegaafdheid in organisaties.


Ervaring:

Meer dan 10 jaar heb ik leiding gegeven aan verschillende teams in verschillende sectoren. Wat mij daarin boeit: de drijfveren van mensen, en de weg die zij kiezen. Ik blijk daarbij vooral talent te hebben om met ‘buitenbeentjes’ stappen te zetten. Mensen die weinig geloof hebben in zichzelf, terwijl zij (latent) over veel capaciteiten beschikken. Niet zelden blijken hier uiteindelijk hoogbegaafden tussen te zitten.
Ik heb daarom naast mijn leidinggevende taken altijd mensen gecoacht, zowel binnen de organisatie waar ik werkte als daarbuiten. Om mezelf verder te ontwikkelen heb ik verschillende opleidingen gedaan. Onder andere de opleiding tot KernTalentenanalist en verschillende verdiepende masterclasses op het gebied van levensparadoxen, burn-out, bore-out en hoogsensitiviteit.

BIG geregistreerd : N.v.t.

KRHB geregistreerd: Ja

Noloc
Aanvullende informatie:

Ik wil zo veel mogelijk mensen laten ervaren dat hun Eigen Meerwaarde nog Meer Waarde kan krijgen!