EigenWijze Leefstijl & Balans

https://highperformancebalance.com/
Naam: Riejanneke R (Riejanneke) Spruijt
E-mail: [email protected]
Beroep: Coach, Trainer

Anders:

Plaats:

Specialisme:

Leefstijl & Balans vanuit het anders bedraad zijn

Overgewicht-Energiemanagement-Gezondheid(sklachten)-Burn-Out/Bore-Out/Depressie-Vitaliteit-Vastlopen in het leven-Gedragsverandering-Persoonlijke ontwikkeling & groei


Ervaring:

Hoogbegaafd vs Leefstijl & Balans

"Waarom werkt het bij mij niet”?

"Ik weet alles wel, maar waarom lukt het me dan toch niet??

Herken jij bij jezelf dat je nooit in balans kan blijven, en daardoor zo vaak geen energie hebt dat je een haat-liefde verhouding hebt met eten omdat je er constant in kan doorslaan?
Je weet dat je meer kan, maar je voelt je zwak dat dit je niet lukt en hebt ondertussen een intense afkeer op je eigen gewicht en voorkomen gekregen?

“Als ik maar wat meer energie had, dan kon ik het allemaal wel zelf”

Wat nou als ik jou vertel dat er een link is tussen Hoogbegaafdheid en Leefstijl & Balans?
Het doorschieten in balans, doorslaan in eetgedrag, constant vechten met je energie; Waarom je doet wat je doet, heeft alles te maken met hoe jouw Hoogbegaafdheid onderdeel heeft mogen zijn van wie jij bent. Jij bent anders bedraad, dus je balans is ook anders bedraad.

Wat je tot nu toe gedaan hebt gaat dan ook nooit werken als je er niet anders naar leert kijken. Als je hiertoe bereid bent, en de confrontatie met jezelf durft aan te gaan, dan geef ik je heel graag de gratis sessie waarin ik je direct help. Vraag hem aan via de website.

BIG geregistreerd : Ja KRHB geregistreerd: Nee

BLCN
Aanvullende informatie:

In principe werk ik alleen online met 1 op 1 coaching in het 12 weken programma EigenWijze Leefstijl & Balans met de daarbij behorende online academie met videotrainingen en een besloten community voor alle deelnemers. Alleen in uitzondering lever ik maatwerktraject en ná een eerste verdiepingssessie.