Hans Lips Coacht


Naam: De heer (Hans) Lips
Beroep/Functie: Coach, KernTalentenanalist
Specialisme: Hoogbegaafden en Hoogsensitieven

Ervaring:

“Ruim 20 jaar werkte ik binnen de reclame- en communicatiewereld. Gestart als grafisch ontwerper en geëindigd binnen strategie en management. Vervolgens 10 jaar veel ervaring opgedaan bij een educatieve uitgeverij, onder andere als manager van een grote unit met een diversiteit aan specialisten. Zolang ik me kan herinneren, heb ik altijd sterk de behoefte gevoeld om er voor iemand te mogen zijn. Dit samen met een gezonde nieuwsgierigheid naar wat mensen drijft en beweegt. Motivatie, levensstijl, doel, dilemma’s en keuzes. Ik houd van diepgang; het mag, moet zelfs, ergens over gaan.”
“In de zomer van 2011 heb ik het roer volledig omgegooid en ben ik hoogbegaafde professionals in het bedrijfsleven en studenten gaan coachen en begeleiden. Mijn affiniteit met deze doelgroep is groot en dat helpt.
Inmiddels als gecertificeerd KernTalentenanalist heb ik ontdekt dat een analyse bijzonder veel bijdraagt aan fundamentele inzichten die van grote waarde zijn bij het ervaren van persoonlijk geluk en om datgene te gaan doen wat werkelijk bij je past. Uiteraard geldt dit voor iedereen en staat het los van of je nu wel of niet hoogbegaafd bent. Om telkens het indrukwekkende effect van een analyse bij een professional, student of team te mogen zien en ervaren geeft niet alleen enorm veel plezier, het versterkt mijn intrinsieke motivatie om werkelijk iedereen kennis te laten maken met deze bijzondere en unieke methode.”

Plaats: Vught, \'s-Hertogenbosch
E-mail: [email protected]
Mobiel: 0653549349
BIG geregistreerd : N.v.t. –
NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches)