HSP & WERK

https://www.hspenwerk.nl
Naam: Bureau voor persoonlijke en professionele ontwikkeling van hoogsensitieve professionals en ondernemers Loopbaan-, persoonlijk leiderschap- en businesscoach voor hoogsensitieve professionals en ondernemers E (Esther) Kaastra
E-mail: [email protected] Telefoonnummer: 06-24701570 Mobiel: 06-24701570

Beroep: Coach, Loopbaancoach, Re-integratiedeskundige, Trainer

Anders: Businesscoach

Plaats: Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, Landelijk, Online, Zwolle

Specialisme:

Hoogsensitiviteit en werk
HSP & WERK is het bureau voor persoonlijke en professionele ontwikkeling van hoogsensitieve professionals en ondernemers.
HSP & WERK begeleidt je bij het leren kennen van, het rekening houden met én het gebruik maken van, jouw hoogsensitiviteit in je werk. Zodat je je potentieel benut en meer energie en uitdaging ervaart in je werk en leven.


Ervaring:

Esther Kaastra is een ervaren loopbaanprofessional, ondernemer en coach, gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en werk.
Na haar carrière in het hotelwezen, HR, re-integratie en loopbaanadvies, in de functies van manager, coach en consultant, heeft ze in 2015 HSP & WERK opgericht.
Het is haar missie om hoogsensitieve professionals en ondernemers hun potentieel te laten benutten door het leren kennen van, rekening houden met én gebruik maken van hun hoogsensitiviteit. Vanuit daar kun je er zijn voor anderen, je organisatie, de maatschappij en jezelf.

BIG geregistreerd : N.v.t.

KRHB geregistreerd: Nee