IQ Coaches Leiden


Naam: J.M. (Minette) Aalbers-Nieuwenhuis
Beroep/Functie: jobcoach, loopbaancoach, levenscoach, ondernemerscoach
Specialisme: hoogbegaafdheid ADHD autisme NAH depressie burn-out eetstoornissen

Ervaring:

Wanneer je autisme of ADHD in combinatie met hoogbegaafdheid hebt, kun je vele uitdagingen tegen komen. Eindeloze gedachtes in jouw hoofd, je onbegrepen voelen en je komt maar weinig gelijkgestemden tegen.

Jobcoach, reïntegratiecoach en loopbaancoach voor werknemers en ondernemers
Als jobcoach, reïntegratiecoach en loopbaancoach ga ik samen met jou op zoek naar jouw talenten en mogelijkheden. Ik train, spiegel, daag uit, relativeer en ben klankbord op hun weg naar effectiever werken en meer begrip van de omgeving. Ook zet ik testen en andere tools in ter ondersteuning van de ontwikkeling. De manager en het team betrek ik graag bij de coaching.
Ben jij ondernemer of wil je dat worden? Dan gaan we samen aan de slag om jouw bedrijf tot een succes te maken.

Levenscoach
Als levenscoach luister ik goed naar je en hoor ook de dingen die niet zegt. Samen met jou creëer ik weer structuur en overzicht en bedenken we oplossingen voor problemen waar je tegenaan loopt. Dit kunnen problemen zijn als: organisatie, over- en onderprikkeling, communicatie, sociale en relationele vaardigheden of administratie. Levenscoaching is gebaseerd op de PILLAR-methodiek.

Aanpak
Mijn begeleiding is warm, betrokken en humorvol. Vooral concreet, doelgericht, prikkelend, spiegelend en gericht op ontwikkeling en groei. Bij mij zit en sta niet stil. Ik zorg dat je weer vooruit gaat kijken.

Plaats: Alphen aan den Rijn, Gouda, Haarlemmermeer, Hillegom, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Lisse, Nieuwkoop, Noordwijk, Oegstgeest, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar
E-mail: [email protected]
Telefoonnummer: 06-29056136
Mobiel: 06-29056136
BIG geregistreerd : N.v.t. –
NVA, ADHD-netwerk, Impuls