Lijn in je Leven

http://www.lijninjeleven.com
Naam: M. (Lijn) Rietveld
E-mail: [email protected] Telefoonnummer: 0642377888
Beroep: Coach, Therapeut, Trainer

Anders: Familie Therapeut/ Coaching

Plaats: Beerzerveld, in overleg op locatie

Specialisme:

Mijn specialisme is werken met complexe gezinssystemen en situaties van huiselijk geweld. Destructieve patronen herkennen en doorbreken. Vanuit een gebroken gezin van herkomst een gezin opbouwen waar Liefde en Betrouwbaarheid zich kunnen ontwikkelen. Van Wanhoop naar Hoop. Dit kan zowel individueel, als met beide partners of meerdere gezinsleden.
Het coachen van (hyper) hoogbegaafden is daar een natuurlijk deel van geworden.


Ervaring:

Ik ben begonnen met Sociaal Pedagogische Hulpverlening en heb veel met mensen gewerkt in nare en chaotische situaties, denk aan: huiselijk geweld, depressie, relatie- en opvoedingsproblemen en overspannenheid. Tijdens het werken ben ik verder gaan studeren en heb ik mij gespecialiseerd in het contextuele gedachtegoed. Dit betekent dat er gekeken wordt naar meerdere kanten van je leven. Jijzelf, de mensen om jou heen, jouw systeem, patronen, je werk, je geschiedenis, je dromen, alles is deel van wie jij bent en van hoe jij functioneert. Ik heb de 2-jarige Master Contextuele Hulpverlening en de 2-jarige post-HBO gevolgd. Voor wie onbekend is met Contextuele hulpverlening kan het best de vergelijking worden gemaakt met de opleiding tot systeemtherapeut.

In 2012 heb ik Lea-Zijn opgericht; een bedrijf om interim te kunnen werken bij diverse instanties en om kleinschalig een eigen praktijk te kunnen draaien.
De afgelopen zeven jaar ben ik mij gaan specialiseren in vraagstukken rondom hoogbegaafdheid, met als aandachtspunt de TIQ 145+ groep. Vanuit daar is ook de onderwijs-trainingstak van LeaZijn gestart: De Zonnebloem HB-Onderwijs. In 2019 ben ik gestart met de opleiding ‘Gevorderde Talent Begeleider’ van Novilo.

Al ruime tijd heb ik ervaring met hb-ers (hoogbegaafden) van verschillende leeftijden. In de hulpverlening heb ik gewerkt met hb-studenten en -volwassenen, in het basisonderwijs plusklassen opgezet en daarbij ben ik ook ervaringsdeskundige als moeder van drie 145 plussers. Ik geef seminars over hoogbegaafdheid, denk mee met scholen in leerlingbegeleiding van hb-ers en doe ouderbegeleiding van drop-outs.

BIG geregistreerd : Nee

KRHB geregistreerd: Nee

Vereniging Contextueel Werkers
Aanvullende informatie:

Anders zijn, vastlopen, verlies, er klaar mee zijn, het willen snappen maar de vinger er niet op kunnen leggen… Dit kun je tegenkomen in je werk of studie, je relatie, je familie, en in jezelf. Dan is het fijn als je een plek hebt waar jouw verhaal gehoord wordt zonder oordeel. Dat iemand je helpt de boel te ontrafelen, waardoor jij weer meer grip op je leven krijgt. Bij Lijn vind je een plek die veelzijdig, nuchter, out of the box en opbouwend is.

Wil jij verandering? Meer inzicht? Meer rust? Meer diepgang? Meer tools?
Neem dan vrijblijvend contact op om te kijken of dit is wat bij jou past.