MaakBaan

http://www.maakbaan.nl
Naam: Mevrouw D.C.S. (Diane) Koster
E-mail: [email protected] Telefoonnummer: 033-2103321 Mobiel: 06-55150807

Beroep: Anders, namelijk..

Anders: Coach, Organisatie adviseur

Plaats: Amersfoort, Amsterdam-Diemen, Bilthoven

Specialisme:

Hoog opgeleide mensen met hoogsensitiviteit
Het analyseren van de persoonlijkheid, drijfveren en kwaliteiten om te kunnen bepalen welk werk of welke opleiding het beste past
MaakBaan is gespecialiseerd in het uitpluizen van precies dat beroep en die omgeving waar jij het meest op zijn plaats bent.
MaakBaan helpt je om jezelf zodanig te presenteren in de media, tijdens sollicitaties, in je netwerk en op je werk, zodat jij zelf dat werk en die omgeving voor jezelf kunt regelen. Dat kan een andere aanpak zijn van werken en communiceren op je huidige werk, een nieuwe manier van (jezelf en anderen) leiding geven of een andere baan bij een andere organisatie.


Ervaring:

ICT ervaring, zakelijke dienstverlening, overheid en onderwijs. Hoger opgeleide professionals, managers en directeuren. Outplacement trajecten, anders werken, anders leidinggeven, coachend leidinggeven, authentiek leiderschap, teamcoaching, opzetten mobiliteitscentrum, managementteam coaching en organisatie ontwikkeling. Instroom, doorstroom en uitstroom-trajecten.

BIG geregistreerd : N.v.t.

KRHB geregistreerd:

Aanvullende informatie:

Door het werken met (ontwikkel-) assessments voor de analyse van gedrag, drijfveren en kwaliteiten, kan er snel tot de kern gekomen worden. Vanuit deze kern, wordt het denken en voelen gecombineerd zodat alle kwaliteiten ingezet kunnen worden in werk en leven.