Psycholoog Bernadette van Wouw


Naam: Mw. drs. B. (Bernadette) van Wouw
Beroep/Functie: Psycholoog, Coach, Onderzoeker
Specialisme: Hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid, angsten, relatieproblemen, stress en burn-out, eetproblemen, trauma, concentratieproblemen, depressieve klachten.

Ervaring:

Bernadette van Wouw is psycholoog en zelf hoogbegaafd en hoogsensitief. Ze laat je zien welke factoren hebben bijgedragen tot jouw problemen (bijv. faalangst/onderpresteren) en geeft duidelijke handvatten tot verbetering. Haar ervaringsdeskundigheid is hierbij een groot voordeel, zeker gezien hoogbegaafden in gesprekstherapie aangeven dat zij eigenlijk zelf het gesprek leiden. Ze praten de therapeut onder de tafel, houden de controle en komen daardoor nooit toe aan het beleven van hun gevoel, pijn en verdriet. Ook het inzicht volgt dan niet en alles blijft zoals het was.

Plaats: Den Bosch, Vught, Zeist
E-mail: [email protected]
Mobiel: 06 2477 2948
BIG geregistreerd : Nee –
Registerpsycholoog NIP, Psycholoog Arbeid en Gezondheid NIP, NVPA
Aanvullende informatie: Psycholoog en paranormaal begaafd, daardoor is geen uitgebreide intakeprocedure nodig. Ik hanteer momenteel geen wachtlijst. Er is geen verwijzing van je huisarts nodig. Zowel hoogbegaafde jong volwassenen, hoogbegaafde volwassenen als hoogbegaafde senioren zijn van harte welkom!