Quiet Quality

https://quietquality.nl
Naam: Drs. MBA K.V. (Karolien) Koolhof
E-mail: [email protected]
Beroep: Coach, Loopbaancoach, Trainer

Anders:

Plaats: Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Landelijk & Online, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht

Specialisme:

Als coach en trainer ben ik expert op het vlak van introversie, introvert leiderschap en neurodiversiteit. Ik coach veel mensen die zowel introvert als hoogbegaafd zijn, maar ook hoogbegaafden die zich niet herkennen in introversie kan ik verder helpen. Ik herken me zelf in de kenmerken van zowel hoogbegaafdheid als introversie. Mijn coachstijl is een mix van begrijpen en voelen, waarbij ik me baseer op wetenschappelijke inzichten. Ik ben momenteel in opleiding tot psycholoog.

Ik bied drie verschillende programma's aan voor hoogbegaafden: life coaching, loopbaancoaching en wandelcoaching (rond het thema overprikkeling)


Ervaring:

Ik werk inmiddels geruime tijd als coach en trainer. Ik begeleid zowel startende professionals bij levens- en loopbaanvragen als mensen met een managementfunctie. Ongeveer de helft daarvan is hoogbegaafd. Daarnaast word ik regelmatig uitgenodigd voor lezingen bij bedrijven en overheidsinstellingen. Als coach ben ik gecertificeerd bij Noloc. Ik heb inmiddels ruim 500 uur coachervaring en meer dan 60 klanten geholpen.

BIG geregistreerd : N.v.t.

KRHB geregistreerd: Nee

Noloc
Aanvullende informatie:

Een eerste kennismaking is gratis. Deze kun je heel gemakkelijk zelf inboeken via mijn website.