RBLC assessment & coaching


Naam: Hr. R.P.J. (Rob) Brugman
Beroep/Functie: Psycholoog/coach
Specialisme: Coaching voor hoogbegaafde (jong)volwassenen

Ervaring:

Het is de kunst om de zelfinzichten die hoogbegaafdheid voor jou met zich meebrengen tot een constructieve kapstok te maken. De coaching is met name gericht op het ontwikkelen van vaardigheden die jou in staat stellen adequater met situaties te leren omgaan.

Denk hierbij aan thema's als motivatie (of verveling, competitie), moreel denken en handelen (of identiteit), perfectionisme, gevoeligheid (of prikkelbaarheid, structuurbehoefte), besluitvaardigheid (of twijfelzucht) en samenwerken (of conflicten, eenzaamheid).

Het beste geef ik jou geen advies, maar sparren we over mogelijkheden en bestaande twijfels en vervolgens bespreken we oplossingen inclusief consequenties. Juist door het doorredeneren en het gezien worden in al je overpeinzingen, herwin je je zelfvertrouwen om verantwoordelijkheid te kunnen dragen voor jouw volgende stap.

Plaats: Eindhoven, Maastricht
E-mail: [email protected]
Mobiel: 06 4033 6471
BIG geregistreerd : N.v.t. –
Aanvullende informatie: De standplaats van RBLC assessment & coaching is Maastricht; de dienstverlening bestrijkt in principe geheel Limburg tot en met regio Eindhoven.