Stapsteen | Praktijk voor Dieptecoaching

http://www.stapsteen-dieptecoaching.nl/
Naam: mevrouw MA S.C. (Suzanne) Remmers
E-mail: [email protected] Telefoonnummer: 06-81958586
Beroep: Coach, Loopbaancoach

Anders:

Plaats: Delden

Specialisme:

Met Stapsteen | Praktijk voor Dieptecoaching begeleid ik hoogbegaafde volwassenen bij hun ontdekkingstocht naar de betekenis van hoogbegaafdheid in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Om ook de delen van jezelf die je bent kwijtgeraakt of hebt verstopt weer te ontdekken, te leren kennen en waarderen. Om vanuit een herontdekt bewustzijn op jouw eigen (hoogbegaafde) kwaliteiten, drijfveren, zon- en schaduwzijden, mogelijkheden en belemmeringen keuzes te maken. In beweging te komen, te leren en ontwikkelen. Zodat je weer de vrijheid ervaart om vanuit je hele zelf te zijn, leven en werken.

Dieptecoaching en Jungiaanse therapie bieden jou intensieve professionele begeleiding bij jouw levensvragen door te kijken naar jou als totale mens. Niet alleen naar het zichtbare gedrag, klachten en symptomen, maar juist ook naar innerlijke beleving en aansturende krachten vanuit het onbewuste. Dit alles is sterk verbonden met de achterliggende visie en werkwijze van de Jungiaanse dieptepsychologie.


Ervaring:

Senior-Coach en eigenaar van Stapsteen | Praktijk voor Dieptecoaching sinds 2013.
Mijn ruime kennis, ervaring en betrokkenheid bij het werken in ambtelijke en politiek-bestuurlijke omgevingen bij overheden, culturele instellingen en onderwijs.

Zie verder mijn profiel op LinkedIn: www.linkedin.com/in/suzanneremmers

BIG geregistreerd : Nee

KRHB geregistreerd: Nee

NOBCO