Talentbloeier

http://www.talentbloeier.nl
Naam: drs. M. (Mirjam) Visser-Fuchs
E-mail: [email protected]

Mobiel: o6-16374899

Beroep: Coach

Anders:

Plaats: Haarlem, Heemskerk

Specialisme:

(Hoog)begaafdheid is een geschenk, maar je kunt er ook behoorlijk mee vastlopen.
Ik begeleid volwassenen bij vragen rondom zelfbeeld, mindset, studiekeuze, werkproblemen, zingeving en existentiële vragen.
Door het ontdekken en ontwikkelen van je talenten komt er kracht in jezelf vrij. Met deze kracht kun je leren met je belemmeringen om te gaan en kom je in beweging, steeds een stuk dichterbij wie je bent.


Ervaring:

• Ik heb twee jaar lang de opleiding gevolgd tot zelfstandig talentbegeleider en heb daar heel veel kennis en deskundigheid over hoogbegaafdheid gekregen.
• In deze opleiding ben ik enthousiast geworden van de positieve psychologie. Hierin wordt wetenschappelijk onderzocht en bewezen hoe we gelukkiger kunnen worden door onze talenten in te zetten, veerkracht te ontwikkelen en zin te ervaren. Ik heb in de opleiding krachtgericht en zijnsgericht coachen ervaren hoe dit praktisch toepasbaar is.
• Ik heb zes jaar lang als predikant gewerkt. Hiervan neem ik de vragen naar zingeving mee en de ervaring van gesprekken voeren die de kern van het leven raken.
• Ik ben zelf hoogbegaafd en daardoor ervaringsdeskundige in perfectionisme, uitstelgedrag, geen keuzes kunnen maken, een vreemde eend in de bijt zijn, (te) gevoelig zijn, piekeren, maar ook in creativiteit, doorzetten, veel ballen in de lucht houden en genieten.
• Ik ben ervaringsdeskundige door vier slimme dochters die ons dagelijks uitdagen met hun humor, nieuwsgierigheid, creativiteit, woede-uitbarstingen en hun worstelingen op school, met vrienden en met het leven.

BIG geregistreerd : Nee

KRHB geregistreerd: Nee

NOBCO