Talentbloeier

http://www.talentbloeier.nl
Naam: drs. M. (Mirjam) Visser-Fuchs
E-mail: [email protected]

Mobiel: 06-16374899

Beroep: Coach

Anders:

Plaats: Landelijk & Online, Regio Rotterdam, Rotterdam

Specialisme:

Floreren door focus op je kracht (Posttraumatische Groei, Sterker door ellende, zingeving)

• Tot je recht komen
Je voelt dat er meer in je zit dan er op dit moment uit komt. Misschien speelt dat al lang of misschien is er recent iets gebeurd in je leven. Je wilt beter tot je recht komen en zoekt naar wegen om je talenten zinvol in te zetten voor een betekenisvol leven.

• Van klacht naar kracht
Focussen op je kracht in plaats van op je klacht brengt je van overleven naar voluit leven. Je kunt niet veranderen wat je is overkomen, maar wel kiezen op welke manier je ermee om wilt gaan. Zo ontstaat speel-ruimte en posttraumatische groei.

• Als oude antwoorden niet meer voldoen ga je op zoek naar nieuwe grond
Op verschillende momenten in je leven voldoen de oude antwoorden niet meer, je wereldbeeld is door elkaar geschud. Je bent op zoek naar nieuwe antwoorden, naar wat je nu kan dragen.


Ervaring:

• Ik heb twee jaar lang de opleiding gevolgd tot zelfstandig talentbegeleider en heb daar heel veel kennis en deskundigheid over hoogbegaafdheid gekregen.
• In deze opleiding ben ik enthousiast geworden van de positieve psychologie. Hierin wordt wetenschappelijk onderzocht en bewezen hoe we gelukkiger kunnen worden door onze talenten in te zetten, veerkracht te ontwikkelen en zin te ervaren. Ik heb in de opleiding krachtgericht en zijnsgericht coachen ervaren hoe dit praktisch toepasbaar is.
• Ik heb zes jaar lang als predikant gewerkt. Hiervan neem ik de vragen naar zingeving mee en de ervaring van gesprekken voeren die de kern van het leven raken.
• Ik ben zelf hoogbegaafd en daardoor ervaringsdeskundige in perfectionisme, uitstelgedrag, geen keuzes kunnen maken, een vreemde eend in de bijt zijn, (te) gevoelig zijn, piekeren, maar ook in creativiteit, doorzetten, veel ballen in de lucht houden en genieten.
• Ik ben ervaringsdeskundige door vier slimme dochters die ons dagelijks uitdagen met hun humor, nieuwsgierigheid, creativiteit, woede-uitbarstingen en hun worstelingen op school, met vrienden en met het leven.
• Sinds feb 2019 geef ik als counselor bij Stichting VPSG advies en ondersteuning aan mensen rondom vragen van geweld en zingevingsvragen
• Als PTG-practitioner (posttraumatische groei) begeleid ik mensen die trauma/ellende/moeilijke tijden meemaken van klacht naar kracht, van lijden naar leiden. Zodat ze van de compleetheid van het leven kunnen genieten en kunnen floreren.

BIG geregistreerd : Nee

KRHB geregistreerd: Nee

NOBCO