Talenteer Jezelf


Naam: A (Adrienne) Schimmel
Beroep/Functie: Narratief Coach en trainer (ZKM) (jong-)volwassenen en senioren
Specialisme: Mijn specialisme is de kunst van zelfreflectie en de narratieve werkwijze: Contextueel in elk opzicht, inzicht in balans (denken-voelen, werk-privé, energiebalans, kwaliteiten en valkuilen...) geeft overzicht, grip en begrip. Je bent al vanaf het eerste moment je leven aan het ordenen en reorganiseren, je gaat echt anders tegen dingen aankijken en ontdekt daarin de rode draad. De Zelf Kennis Methode (ZKM) is een methodiek die past binnen de narratieve psychologie. Uitgangspunt is jouw unieke verhaal. Samen onderzoeken we de betekenis. In korte tijd word je, je bewust van onderliggende innerlijke drijfveren; van kennis die deels verborgen was. Je zet nieuwe inzichten om in heldere en concrete stappen. Inzicht gevend, vanuit eigen deskundigheid. Je krijgt meer grip op je leven. Het geeft je weer energie. Zonder (onbewuste) concessies aan jezelf! Door mijn eigen ervaring in de hulpverlening en in het onderwijs, trek ik veel hoogbegaafde en hoog-sensitieve klanten die in een dienstverlenend beroep werken met de bijbehorende herkenbare uitdagingen! Wel met uiteenlopende vragen; Ik wil mezelf beter begrijpen. Meer zelfvertrouwen, richting aan mijn eigen leven geven, moeite met het nemen van beslissingen, perfectionisme, motivatie, relaties, studiekeuze, loopbaanvragen , werkfit-trajecten, burn-out en conflicten. Sterk gericht zijn op anderen en niet toekomen aan jezelf. Omgaan met gevoelens, onverwerkt verdriet, boosheid, negatieve gevoelens overheersen, hoe krijg ik weer meer plezier in mijn leven? Ik loop steeds tegen dezelfde problemen aan, hoe breng ik meer balans in mijn leven, balans tussen privé en werk? Wat zorgt ervoor dat ik gas geef of juist op de rem ga staan...... Daarnaast werk ik vaak met ouderen aan zingevingsvragen, perspectief op werk, het levensverhaal en levenskunst.

Ervaring:

ZKM coach i.o. (Zelf Kennis Methode, coaching op basis van narratieve psychologie, The Dialogue Self van Hubert Hermans)
Specialist hoogbegaafdheid, onderpresteren en motivatie als ervaringsdeskundige en als Zelfstandig Talentbegeleider Novilo.
MZO1 en MZO2 gecertificeerd (Motivatie Zelf Onderzoek)
Hbo gediplomeerd maatschappelijk werkster en jaren werkzaam geweest in de jeugdhulpverlening.
Moeder van twee (hoog)begaafde kinderen. Veel informatie die ik tijdens mijn zoektocht als ouder heb verzameld staat bij elkaar op hbstart.yurls en symbaloo om weer andere ouders maar ook leerkrachten te ondersteunen in hun zoektocht.
Een drop-out die pas na het voortgezet onderwijs de lol van het leren heeft ontdekt en nooit meer opgehouden is.

Plaats: Breda, Dordrecht, Eindhoven, Gorinchem, Tilburg, Utrecht en omgeving
E-mail: [email protected]
Telefoonnummer: 06-23 15 61 85
BIG geregistreerd : N.v.t. –
ZKM vereniging