Tot en met Z / Zorg

http://www.zendafranssen.nl
http://totenmetz.nl/
Naam: drs. Z.M.J. (Zenda) Franssen
E-mail: [email protected]

Mobiel: 06-22229772

Beroep: Anders, namelijk..

Anders: GZ psycholoog NIP, Registerpsycholoog A&O, Psycholoog Mediator, Coach

Plaats: Utrecht

Specialisme:

Ik ben werkzaam op twee 'domeinen'. Dat wil zeggen dat ik als Gezondheidszorgpsycholoog werk met particulieren (die in veel gevallen vergoed worden door de zorgverzekeraar) en als Registerpsycholoog Arbeid en Organisatie in en met bedrijven en instellingen als coach en soms als mediator.
Mensen komen bij mij voor zowel individuele levensproblematiek waar relatievraagstukken vaak onderdeel van zijn en bedrijven vragen me voor allerlei werkgerelateerde zaken die vaak veel te maken hebben met wat het betekent om afhankelijk te zijn van gedrag van anderen om je eigen werk goed te kunnen doen en hoe je daarin zo kunt sturen dat iedereen bereikt wat hij wil (waarvan veel mensen geheel ten onrechte denken dat dit niet zou kunnen). HB gerelateerd komen dan zaken naar voren die te maken hebben met kwaliteit en de weg die nodig is om deze kwaliteit te kunnen opleveren.


Ervaring:

Ik werk al meer dan 20 jaar als therapeut, coach en mediator en doe dat nog steeds met veel plezier. Dit kan ik doen omdat ik telkens op maat werk en elke klant andere dingen wil en nodig heeft in wisselende situaties. Kennisoverdracht is niet de basis van waaruit ik werk maar samen komen tot meer beweeglijk denken, ervaren en voelen om eigen vermogen en kracht in te kunnen zetten in continu veranderende contexten. Hiermee is het zowel voor mij als voor mijn klanten mogelijk om zo te sturen dat jijzelf en de omgeving kan bereiken wat hij of zij wil met behoud van het plezier van 'eerste keer ervaringen' dat we vaak verliezen als we volwassen worden. Ik vind het heerlijk om met hoogbegaafden te werken, juist omdat dit voor hen vaak al de insteek is, maar dit niet altijd oplevert wat zo hard gewenst wordt en ook nodig is, onder andere omdat ze zichzelf niet terug kunnen zien in de ogen van de ander en het begrijpelijk maken van de gewenste spiegeling een probleem kan zijn. Een andere weg kan dan veel opleveren.

BIG geregistreerd : N.v.t.

KRHB geregistreerd: Nee

Aanvullende informatie:

In principe is per skype en zelfs telefonisch werken mogelijk (dit betekent echter wel dat we allebei tevreden moeten zijn over de kwaliteit en dat we zoeken naar andere mogelijkheden waar deze niet naar verwachting is:).