Via Trias Coaching


Naam: Mw. E. (Erica) van Drie
Beroep/Functie: Coach/counselor
Specialisme: Sinds 2002 gespecialiseerd in Hoogbegaafdheid en Extra-Intelligentie en bovendien Erkend Noloc-Loopbaanprofessional. Voor werk- en privé-vragen. Voor mensen vol verlangen, ambitie en potentie om de wereld een beetje beter en mooier te maken.. Voor snelle denkers en trage vragen. Voor professionals en (top)managers die houden van complexiteit, intensiteit en gedrevenheid. "Soms lukt het niet om je potentie te realiseren. Dan helpt mijn coaching"

Ervaring:

Ik werk sinds 2002, gestut door diverse post-hbo opleidingen (langjarig) op gebied van coaching en counseling, als gespecialiseerd coach voor Hoogbegaafden/ ExtraIntelligenten, Beelddenkers en Hoogsensitieven. Doordat ik diepgang met lichtheid combineer, wordt je mindset anders, kun je ander gedrag uitproberen, krijg je uiterst praktische handvatten en heb je jarenlang profijt van mijn coaching. In de prachtige, welvoorziene, eigen ruimte van Via Trias leen je gratis uit de uitgebreide vakbibliotheek. Sessies bij mij zijn een ervaring.

Plaats: Utrecht
E-mail: [email protected]
Telefoonnummer: 030 658 6530
Mobiel: 06 5257 9417
BIG geregistreerd : N.v.t. –
Noloc, de landelijke beroepsvereniging voor getoetste en erkende loopbaanprofessionals
Aanvullende informatie: Een oriënterend gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Neem even contact op en we kijken wat ik voor je kan betekenen. linkedin: http://nl.linkedin.com/in/ericavandrie Twitter:Erica van Drie @ViaTrias