Vie+ Positieve Psychologie & Coaching voor Hoogbegaafden


Naam: MSc, MA G. (Graziella) Ricagnoli
Beroep/Functie: Positief Psycholoog, Specialist Hoogbegaaafdheid & Coach
Specialisme: Mijn praktijk Vie+ begeleidt als enige in Nederland hoogbegaafde jongeren en volwassenen (ook senioren) vanuit de positieve psychologie (de stroming binnen de psychologie die onderzoekt wat mensen nodig hebben om te floreren). Ik ben zowel geschoold in hoogbegaafdheid als in positieve psychologie. Mijn aanpak gaat daardoor verder dan alleen het ontplooien van talenten. Ik kijk naar de hele mens. Veel hoogbegaafden die bij mij komen, zoeken hun plek zoeken op het werk en/of in de samenleving of ze lopen vast in hun studie.

Ervaring:

Ik ben geschoold als specialist hoogbegaafdheid, coach en positief psycholoog. Vanuit deze invalshoeken kijk ik naar de client en de hulpvraag. Meestal werk ik vanuit de positieve psychologie, maar ik zet ook andere technieken in. Mijn aanpak is altijd afgestemd op de client.

Als moeder van een hoogbegaafde zoon ken ik ook de worstelingen van ouders en van kinderen. Vanuit meerdere perspectieven, kan ik mij daardoor goed inleven in de client.

Plaats: Alphen aan den Rijn
E-mail: [email protected]
Telefoonnummer: 0172-740937
BIG geregistreerd : N.v.t. –
ECHA Nederland, NOBCO, IPPA
Aanvullende informatie: Neem gerust contact op voor een vrijblijvende telefonische kennismaking om je hulpvraag te bespreken of om een afspraak te maken voor een intakegesprek. De praktijk is zowel met het OV als met de auto goed bereikbaar.