Vrijmoedig wandelcoaching


Naam: Mw drs PG (Petra) Heeren-Hoff
Beroep/Functie: wandelcoach, coach
Specialisme: Mijn specialisme is het coachen van hoogbegaafde mensen door samen in de natuur te wandelen. Het wandelen in de natuur geeft een andere dynamiek aan het gesprek: het in beweging zijn en de frisse lucht maken dat de zintuigen positief aan de slag gaan. Er ontstaat een vrijmoedige vertrouwelijkheid, de natuur spiegelt wat je onderweg meeneemt en je ontdekt al wandelend vanzelf je eigen pad.

Ervaring:

Mijn ervaring bestaat uit enerzijds levenservaring, van mijn eigen pad als hoogbegaafde en hoogsensitieve vrouw, en het begeleiden van dat van mijn kinderen (3, waarvan de oudste getest als hoogstbegaafd), anderzijds o.a. uit het coachen van teamleden uit het bijzonder onderwijs, waarvan meerdere hoogbegaafd, of docenten die zelf hoogbegaafde kinderen begeleiden als mentor. Mijn post-HBO wandelcoachopleiding heeft me mooie handvatten gegeven om samen op pad te gaan, schouder-aan-schouder, naar buiten en ervaren wat de natuur ons voor spiegel voorhoudt.

Plaats: Arnhem, Nijmegen en omstreken, Wolfheze
E-mail: [email protected]
Mobiel: 0623790601
BIG geregistreerd : N.v.t. –
Aanvullende informatie: Wat is wandelcoaching? Samen op pad, de natuur in! Praten over dingen die je dwars zitten, waar je in vastgelopen bent. Of over ideeën die je hebt, en die je wilt gaan realiseren, en je nog net een zetje nodig hebt om er echt mee aan de slag te gaan. Ruimte maken in je hoofd, in je hart. Kijken naar hoe de natuur beweegt, ontwikkelt, doorgaat. Genieten van de wind, de regen, de zon op je wangen. En ondertussen, al wandelend nieuwe paden verkennen en jezelf letterlijk de ruimte geven om te zijn wie je bent. Zonder pretenties, zonder maskers.